fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Wij gaan naar Lapland

Wij gaan weer op wintersport naar Mayrhofen

Ik heb het zo hier en daar al laten vallen en ook in mijn Instagram Omschrijving heb je het al kunnen lezen: Wij gaan naar Lapland! Hier heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in. In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over onze plannen in het winter wonderland. Lees je mee?

We gaan bijna op Wintersport

Wij gaan naar Lapland

Yes! Eindelijk is het zover: wij gaan naar Lapland! Deze trip staat al een flinke tijd om mijn wishlist en het is nu echt tijd om hem af te vinken. Normaliter gaan wij altijd op Wintersport in Oostenrijk en dit jaar besloten we ‘iets anders te gaan doen’. We zijn met een super gezellige clubje met zessen en dat belooft weer één groot feest te worden.

We hebben nog geen hele planning uitgewerkt maar natuurlijk hebben we al wel een aantal excursies geboekt. Hierbij kun je natuurlijk denken aan de typische excursies die je kan doen in Lapland. Zo hebben we een huskyrit geboekt en gaan we op bezoek bij een rendierenfarm. We hebben ook een excursie met sneeuwscooters en hopen uiteraard het noorderlicht te kunnen zien. Het dorpje waar wij zitten heet Levi en dit is wel echt een skigebied. Natuurlijk niet vergelijkbaar met Oostenrijk maar we hopen hier toch wel minimaal 2 dagen te kunnen skiën.

Ben jij zelf in Lapland geweest of ken jij iemand die er is geweest? Dan ontvang ik heel graag wat tips in mijn comments. Dit mag van alles zijn! Tips qua excursies, tips qua kleding etc. etc. Ik ben al heel vaak op Wintersport geweest maar Lapland is (denk ik) toch echt andere koek. Alle tips zijn dus van harte welkom.

Houd mijn instagram (@lindseybeljaars) in de gaten want ik ga zeker foto’s maken voor in mijn feed en heel wat stories uploaden. Daarnaast kun je uiteraard op mijn blog ook, zodra we terug zijn, weer uitgebreide fotoverslagen verwachten.

Ben jij weleens in Lapland geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: