fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Burt’s Bees Lip Balm

Burt's Bees Lip Balm

Vorige week ontving ik een super leuk perspakket. Het was een grote, witte doos volgeplakt met allerlei hartjes. Uiteraard, speciaal voor de Valentijn. De inhoud? Zeven Lip Balms van Burt’s Bees! Ik ben dol op lippenbalsems dus met zo’n voorraad kan ik weer eventjes vooruit. In dit artikel vertel ik je alles over de Burt’s Bees Lip Balms en laat ik je de twee gloednieuwe, verrassende smaken zien. Benieuwd? Lees dan nu mee.

Burt’s Bees Lip Balm

Héél, héél, héél lang geleden is er een artikel verschenen over de Burt’s Bees Lip Crayons. Dit artikel kwam online op 2 februari en stiekem vind ik het heel erg leuk om dit soort oude artikelen weer terug te lezen. Daarna is er op mijn blog nooit meer een artikel verschenen over Burt’s Bees en eigenlijk is dat heel erg stom. De lip balms zijn namelijk absoluut één van mijn favorieten. Het is dus tijd om in dit artikel een ode te brengen aan de Lip Balms van Burt’s Bees.

Je herkent de sticks aan de honinggele kleur. Iedere lipbalm van Burt’s Bees is verrijkt met bijenwas en dat kun je dus aan de verpakking direct terugzien. Slim gedaan! Daarnaast hebben ze iedere smaak een eigen kleur dop gegeven zodat de sticks makkelijk uit elkaar te houden zijn. Goed om te weten is dat deze lippenbalsems vrij zijn van SLS, parabenen en dierenproeven.

Smaken die ik heb ontvangen:

 • Honey
 • Vanilla Bean
 • Watermelon
 • Hemp
 • Natural
 • Pomegranate
 • Strawberry

Dit zijn overigens niet alle varianten. Er zijn bijvoorbeeld ook nog lipbalms verkrijgbaar in Mango, All Weather SPF15, Hydrating with Coconut etc. De lippenbalsems ‘Watermelon’ en ‘Hemp’ zijn nieuw toegevoegd aan het assortiment dus het is tijd om daar even op in te zoomen.

Watermelon

Dit is een voedende en hydraterende lippenbalsem, doordrenkt met krachtige fruitextracten en bijenwas. De voedende oliën en rijke boter houden de lippen zacht en soepel.

Hemp

Hennepzaadolie is rijk aan vitamine E en heeft een optimale balans van essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren. De lippenbalsem heeft een heerlijke geur van verbena en basilicum en houdt de lippen langdurig zacht en soepel.

Conclusie

Dit is niet de eerste keer dat ik de Burt’s Bees Lip Balms test. Het is puur de eerste keer dat ik er iets over schrijf. Zoals ik al eerder heb gezegd behoren deze lipbalms namelijk absoluut tot mijn favorieten en dus is het hoog tijd dat ik ze de hemel in prijs in dit artikel. Wanneer ik echt last heb van droge lippen dan pak ik er altijd een lipbalm van Burt’s Bees bij. Qua smaak is de Vanilla Bean altijd mijn favoriet geweest maar qua werking doen ze allemaal precies hetzelfde. Ik ben dus ontzettend blij met dit nieuwe voorraadje zodat ik altijd een Burt’s Bees Lip Balm in mijn tas kan hebben. Ben jij nog op zoek naar een goede lipbalm? You’ve found it!

Deze Burt’s Bees Lip Balm kosten €3,99 per stuk en zijn o.a. te koop bij Kruidvat, Etos, Holland&Barrett en Douglas. 

Heb jij weleens een lip balm van Burt’s Bees geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

3 Reacties

 1. Jeanelle
  26 februari 2020 / 08:10

  Ben er benieuwd naar de Watermelon_variant.

 2. 25 februari 2020 / 18:42

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ik heb zelf een keer een product van Burts Bees gehad en beviel toen heel goed!

 3. 19 februari 2020 / 09:38

  Wat fijn dat je zo enthousiast bent! 🙂