fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Het leukste feestje van Brabant + Winactie

Het leukste feestje van Brabant

Rond februari/maart is het altijd tijd voor twee dingen, carnaval en vakantie. Wij zijn echte Brabo’s en dus is op vakantie gaan met carnaval een absolute no go. Dat feestje willen wij echt niet missen! We plannen daarom de vakantie dus altijd voor of na carnaval. Dit is overigens altijd wintersport in Oostenrijk maar dit jaar gaan wij voor het eerst naar Fins Lapland. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn. Maar in dit artikel gaat het over het leukste feestje van Brabant. Lees zeker verder tot het einde want ik heb een hele leuke winactie voor jullie.

Het leukste feestje van Brabant + Winactie

‘Met de paplepel ingegoten’ is een term die goed past bij carnaval en mij. Ik kan gewoon echt niet anders zeggen dan dat dit het geval is. Vroeger ging ik samen met mijn ouders en broertje altijd carnavallen en naar de optocht in het dorp. Uiteraard was het ieder jaar weer tijd om nieuwe outfits te zoeken en dat is nog altijd onveranderd gebleven.

Na heel wat jaren carnaval kun je je wellicht voorstellen dat wij heel wat kostuums, kleding en outfits op de zolder hebben liggen. Ideaal hoor, want zo kun je ieder jaar weer even neuzen tussen de outfits en bepalen wat je aantrekt.

Qua outfits voor dit jaar ben ik er nog niet helemaal aan uit. Uiteindelijk heeft carnaval 5 dagen feest en dat betekent dus ook 5 outfits. Om de twee jaar is er bij ons ‘in het dorp’ een groot Oktoberfest en daarvoor heb ik in Oktober een mooie dirndl jurk aangeschaft. Natuurlijk een outfit die zich ook prima leent voor carnaval. Uiteindelijk gaat er met carnaval toch net zo veel bier doorheen als met een Oktoberfest? Haha! Daarnaast vind ik de 70’s en de 80’s looks altijd heel leuk. Op dit moment zien we in het modebeeld ook de flared broeken weer maar die zijn toch niets vergeleken met de jaren 70 kleding. Vorig jaar was ik als rendier met een complete schmink op mijn gezicht en ook die viel goed in de smaak. Grote kans dus dat ik deze outfit ook nog minimaal 1 dag aantrek.

Het is nog geen carnaval dus ik heb nog heel eventjes om erover na te denken. Qua planning is het eigenlijk ieder jaar hetzelfde. We gaan minimaal 1 dag Breda in, kijken de optocht in het dorp en duiken uiteraard de kroeg in het dorp in. Het leuke aan carnaval vind ik dan ook dat je super veel ‘oude bekenden’ tegenkomt en het altijd één groot feest is.

Uiteraard kun je, nadat de carnaval erop zit en we weer ‘boven water zijn’, een leuk fotoverslag van carnaval 2020 terugvinden op mijn blog.

Winactie!

[CLOSED – De winnares heeft een mailtje ontvangen x]

Yes! Hoe leuk? Ik mag een shoptegoed van 30 euro mag weggeven! Deze is vrij te besteden op Carnavalskleding.nl en zorgt ervoor dat ook jij helemaal ready to party bent! 

Wat moet je doen?

 1. Volg @lindseybeljaars op Instagram
 2. Volg @Carnavalskleding_nl op Instagram
 3. Laat een comment achter onder deze blogpost, dat je meedoet met de winactie!
  • Inclusief geldig e-mailadres zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt!

Je kunt meedoen met deze winactie t/m vrijdag 14 februari 2020. Daarna kies ik de winnaar uit en als je dan nog snel je pakje uitzoekt en besteld dan heb jij je outfit precies op tijd binnen en is het tijd om te shinen met carnaval! 

Heel veel succes en natuurlijk veel plezier gewenst tijdens het leukste feestje van Brabant; carnaval! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

25 Reacties

 1. Marian B
  13 februari 2020 / 15:44

  Hier geen carnaval. Al lijkt het best leuk om eens te ervaren.
  Mijn dochter houdt erg van verkleden dus een kostuum voor haar zou leuk zijn.

 2. 13 februari 2020 / 09:27

  Super leuke winactie!
  Zondag ga ik voor de eerste x carnaval vieren ik heb hier zo’n zin in en ben nog opzoek naar een leuke outfit.
  Hoe leuk zou het zijn als ik dit zou winnen en kon schitteren met mijn gekke,leuke en mooie outfit op mijn eerste carnaval ooit.

 3. Robin
  13 februari 2020 / 09:02

  Kei leuke winactie! Toevallig nog geen nieuw pakje gekocht dit jaar alleen iets gemaakt (ook leuk natuurlijk) maar dit zou hartstikke goed uitkomen! Al helemaal omdat ik van vrijdag tot en met dinsdag heel de dag aan het carnavallen ben? Ik doe mee??

 4. Sigrit
  12 februari 2020 / 18:28

  Superleuk! Eerste keer carnavallen dus daar hoort natuurlijk een perfecte outfit bij!

 5. jessica
  12 februari 2020 / 16:20

  ik doe ook mee aan de winactie!
  heel weekend hosse op de markt met een nieuw carnavalspakje zou gaaf zijn!!

 6. Jaimy
  12 februari 2020 / 16:13

  Jaaaa ik doe mee! Ik ga 4 dagen carnavallen in breda! Eeen vast ding wat elkaar weer terug komt! ????

 7. Loraine van Logchem
  12 februari 2020 / 15:35

  Yess ik doe mee! Beide gevolgd en ik kan nog wel een leuk carnavalspakje gebruiken!

 8. Peggy
  12 februari 2020 / 13:09

  Met 3 pubermeiden in huis komt zo’n bon altijd van pas!?

 9. Steffie
  12 februari 2020 / 12:15

  Wat een leuke win actie. Tuurlijk wil ik dan een gokje wagen! Nog ruim een week en dan is het tijd voor 5 dagen feest. Ik heb voor een aantal dagen al wel iets bedacht, maar een extra pak of accessoires ou tof zijn!!

 10. Renate
  12 februari 2020 / 11:39

  Wat een leuke winactie Lin! Ik heb alweer helemaal zin in de carnaval! Een nieuwe outfit kan ik altijd gebruiken, maar ik vind het altijd lastigom te kiezen welke outfit ik het leukst vind. Carnaval is een groot feest! ??

 11. Karin
  12 februari 2020 / 11:22

  Ja leuk, ik doe mee! Is het niet voor mij dan voor onze kleine meid, want zoals je zegt het word er met de paplepel in gegoten..!!

 12. Mireille
  12 februari 2020 / 11:15

  Wat leuk! Ik ga ook een aantal dagen carnavallen, ik heb nog een pakje van vorig jaar maar een nieuw pakje is altijd leuker! Alvast fijne carnaval en alaaf!

  • 12 februari 2020 / 11:34

   Leuk dat je meedoet! jij ook alvast een fijne carnaval 🙂

   • Eva
    12 februari 2020 / 13:06

    Wat leuk zeg ik doe zeker mee! Meestal improviseer ik wat dingen met carnaval om toch wat te sparen met geld, met dit shoptegoed scheelt het al een hele boel en zou ik eindelijk voor het eerst me carnavalskleding kunnen bestellen! Gaat wel lastig worden met al die leuke keuzes haha

 13. 12 februari 2020 / 11:14

  Aaah zo leuk! I’m in. Blijf maar twijfelen over welk pakje ik moet kopen, vandaar dat er nog geen in huis is. Zo’n zin in carnaval!

  • 12 februari 2020 / 11:34

   Ah leuk dat je meedoet! Tussen welke pakjes twijfel je?

   • 12 februari 2020 / 13:46

    Tot nu toe tussen 80’s/neon, Mario of piraat! Moeilijk moeilijk haha.

 14. Hanne
  12 februari 2020 / 09:25

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik koop meestal om het jaar nieuwe carnavalskleding, maar misschien dan toch maar weer voor iets nieuws gaan dit jaar haha

  • 12 februari 2020 / 11:34

   Hahah een nieuw pakje is altijd goed toch? Leuk dat je meedoet!

 15. 11 februari 2020 / 21:40

  Super leuk voor mijn oudste die 4 dagen op pad gaat, voor t eerst

 16. 11 februari 2020 / 19:23

  Jaaa super leuk. Ik zoek nog een outfit voor zaterdag met de optocht ?

 17. Sigi
  11 februari 2020 / 19:18

  Wat leuk! Carnavals kleren heb je nooit genoeg. Ik kan wel wat nieuws gebruiken 😀

  • Amanda
   12 februari 2020 / 15:55

   Lijkt me heel leuk!!! Ik ga 4 dagen carnavallen met vriendinnen dus zou heel goed uitkomen! ???

 18. Claudia
  11 februari 2020 / 15:21

  Doordat mijn vader plotseling is overleden in Oktober ben ik bewuster om intens te genieten. Daarom wil ik lekker gek doen en feesten tijdens carnaval. Dit had mijn vader ook gewild.