fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Carnaval 2018

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent… Even een ander artikel online vandaag dan ‘normaal’. Als echte Brabander sta ik namelijk op dit moment waarschijnlijk mijn polonaise-kunsten te oefenen en lal ik alle carnavalskrakers mee van voor tot achter! Daarbij ontbreken de nodige (heeul veeul) biertjes uiteraard niet. Benieuwd naar mijn planning? Lees gezellig mee!

Carnaval 2018

AAAALAAAAAAAAAAAAFF!! 

Mijn planning

Vrijdag: We beginnen in ’t Kielegat, oftewel het mooie Breda! Eigenlijk is dit vaste prik, op vrijdag zijn we altijd in Breda te vinden. We pakken dan vanuit ons dorpie de bus en zien we hoe laat het wordt.

Zaterdag: Optocht! De optocht bij ons is groots en eigenlijk wel de mooiste bij ons in de buurt. Aangezien ik nogal in een boerendorp woon zijn er genoeg boeren schuren waar de bouwers helemaal los kunnen gaan. Er zijn dan ook genoeg grote wagens aanwezig. Voor degene die niet carnavallen: De wagens zijn zo groot dat de lantaarnpalen omgebogen worden en sommige bomen wat takken kwijtraken, haha! Eén geluk is dat de optocht langs mijn huis komt dus wij zetten gezellig een partytent op onze oprit en met de nodige hapjes en drankjes wordt dat één groot feest. s’Avonds na de optocht even wat pizza’s eten met z’n alle en dan weer de kroeg in!

Zondag/maandag/dinsdag: Verrassend, we duiken weer lekker de kroeg in in ’t durp (haha!) en dat doen we de rest van de dagen ook! Carnaval is echt een ons-kent-ons feest dus ik vind het zelf gewoon het leukste om dat te vieren in je eigen dorpie. Eén grote gezelligheid en één grote bende, huppaaa! Je begrijpt dan misschien ook wel dat er vandaag een artikel van deze aard online staat! Ik feest nog even lekker door..

Braaabantse nachten zijn lang!!
Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen!!
Ik zèè zo zat as un pinneke!! 

Vier jij dit jaar carnaval? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 12 februari 2018 / 19:30

    Klinkt gezellig! Wij vieren hier (helaas) geen Carnaval.

  2. 12 februari 2018 / 09:34

    Hoe geweldig dat jullie gewoon een tent op de oprit kunnen zetten! Hopelijk vallen de katers mee, haha! Sterkte, alvast. 😛