fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Ready for Valentine

OOTD Ready for Valentine

Vorige week ben ik, samen met mijn vriend, een weekendje in Venlo geweest op uitnodiging van Hotel Maashof. Natuurlijk was het nog geen officieel Valentijn maar we besloten er een gezellig en romantisch weekendje van te maken. In de avond zijn we uiteten geweest en hebben we een Sushi Love Boat besteld. Dit bleek ook nog eens één van de beste sushi te zijn die we ooit hebben gegeten. In dit artikel laat ik de outfit zien die ik die avond droeg. Benieuwd naar mijn OOTD Ready for Valentine? Lees dan nu mee.

OOTD Ready for Valentine

Vanuit Venlo zijn we gereden naar het plekje Thorn, ook wel het ‘witte stadje’ genoemd en hier hebben we deze foto’s gemaakt. Ik draag een truitje van Maison Scotch. Deze heb ik al best wel een tijdje maar ik blijf hem met veel plezier dragen. Ik combineer hem met een legergroene/donkergroene rok van het merk Object. Deze heeft een paperbag-effect en dat maakt deze rok zo leuk. Om de look wat speelser te maken draag ik een stippenpanty van Hema. De look maak ik af met mijn zwarte, chelsea boots van Tamaris.

Ben jij nog op zoek naar een outfit voor Valentijnsdag? Tegenwoordig doen we dit natuurlijk allemaal online. Heb je daarna ook nog geen cadeau voor je Valentijn? Combineer dit dan met elkaar. Qua cadeau geef ik mijn vriend graag kleding en eigenlijk heb ik hiermee de plank nog nooit misgeslagen. Mijn vriend heeft een eigen onderneming en bij afspraken draagt hij altijd netjes een overhemd. Mijn favoriete webshop om te zoeken naar nieuwe overhemden is Heerenzaak.nl Zij hebben een heel mooi assortiment overhemden met premium merken zoals o.a. Profuomo en Seidenstricker. Tevens kun je er ook terecht voor andere herenkleding zoals vesten en truien.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Ready for Valentine! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties