fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel

Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel

Het is in de ochtend het eerste wat ik doe, mijn tanden poetsen. Ik vind dat echt zo fijn om direct te doen, om een frisse smaak in je mond te hebben en lekkere gladde tanden. Ik poetste vroeger altijd met een normale tandenborstel maar sinds een aantal jaar poets ik elektrisch. Vandaag review ik voor het eerst een tandenborstel, namelijk de gloednieuwe Fleek Sonische Elektrische Tandenborstel. Benieuwd? Lees dan zeker mee.

Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel

Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel

Feel good. On Fleek

Deze sonische tandenborstel komt binnen in een zwarte, luxe verpakking. Dat ziet er al gelijk ‘on fleek’ uit. Op de voorkant van de verpakking treffen we al gelijk de features van deze tandenborstel, namelijk:

 • Geavanceerde Sonische Technologie
 • Ledlicht voor professioneel wittere tanden
 • Automatische timer – 2 minuten
 • 30 seconden interval voor optimaal poetsen
 • Zeer sterke batterij – 4 weken batterijduur

Dat klinkt goed. Tijd om de verpakking te skippen en de tandenborstel zelf eens te gaan bekijken. In de verpakking tref je de houder, twee borstelkoppen, een oplaadstation en natuurlijk een oplaadkabel. Deze heeft alleen een USB-poort dus ze gaan er vanuit dat je zelf een adapter hebt. Nu denk ik dat iedereen die ook wel heeft dus voor mij was dit verder geen probleem.

Ik laad de tandenborstel op en zet er een borsteltje op. Na een aantal uur is hij goed opgeladen en is het tijd om voor het eerst mijn tanden te poetsen. Hierbij moet ik direct wennen aan het borsteltje. Deze is vrij zacht waardoor het in het begin heel erg kietelt. Raar, maar het was echt zo! Na een aantal seconden ben ik gewend en ik moet zeggen, nu ik de Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel een tijdje gebruik, is dit gevoel helemaal weg.

De tandenborstel heeft vier verschillende standen, namelijk:

 • Clean
 • Polish
 • Sensitive
 • White

Bij alle standen trillen de haartjes van de borstel op een andere manier. Ik vind de ‘clean’ stand het prettigst en poets mijn tanden eigenlijk altijd daarmee. Dit is tevens ook de hardste stand en aan te raden als je bijvoorbeeld geen gevoelig tandvlees hebt. Na 30 seconden poetsen gaat de tandenborstel iets anders trillen waardoor je een reminder hebt dat je je op een ander deel van het gebit moet focussen. Dit doet hij 4x waardoor je uiteindelijk netjes 2 minuten hebt gepoetst. Hierna zet ik hem nog even op de ‘white’ stand en ga ik hiermee nog even mijn gehele gebit goed langs.

In de tandenborstel zitten ledlampjes in een blauwe kleur. Deze 4 innovatieve ledlampjes beloven de tanden witter te maken. Of dit ook echt het geval is durf ik niet te zeggen. Ik ben altijd sceptisch over dit soort dingen en daarvoor gebruik ik de tandenborstel ook nog wel te kort. Los daarvan ben ik sowieso heel erg enthousiast over deze tandenborstel. De borstel voelt prettig aan, hij is prettig in gebruik en de batterij gaat inderdaad heel erg lang mee. Daarnaast vind ik de verschillende standen prettig werken en voelen mijn tanden, na 2 minuten poetsen, echt heel erg schoon en glad aan. Je kunt deze tandenborstel gebruiken onder de douche en daar ben ik heel blij mee. Ik poets mijn tanden namelijk altijd onder de douche dus dit is voor mij absoluut een pré.

Deze Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel kost €149,99 (al is hij nu in de aanbieding voor €49,99 bij Tandenbleken-thuis.nl)

Poets jij elektrisch of niet? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

 1. 13 februari 2020 / 19:10

  Hij klinkt heel fijn! Ik heb ook een elektrische tandenborstel, maar op de een of andere manier poets ik toch liever met de hand! 🙂