fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Vooruitkijken naar 2020

OOTD Happy New Year

Op 30 december 2019 kwam er op mijn blog een artikel online waarin het tijd was voor het terugblikken op 2019. Maar, zoals ieder jaar, kijk ik ook graag vooruit naar de toekomst. Het is ieder jaar weer leuk om aan het einde van het jaar je vooruitblik voor dat jaar terug te lezen. In dit artikel ga ik dus vooruitkijken naar 2020. Kijk je mee?

Vooruitkijken naar 2020

Zoals je in mijn artikel van terugblikken op 2019 hebt kunnen lezen, heeft het afgelopen jaar een aantal mooie hoogtepunten maar zeker ook wat flinke dieptepunten gekend. Dieptepunten die we, aan het begin van het jaar, totaal niet aan hebben zien komen. Juist omdat ze zo onverwacht waren hakte ze er flink in. Op het gebied hiervan hoop ik ontzettend dat 2020 voor ons een beter jaar gaat worden.

Werk

Eind 2019 gaf mijn vriend zijn goede baan op om een eigen onderneming te starten. Even spannend natuurlijk maar tot nu toe doet hij het ontzettend goed. Iets wat mij zeker een hele trotse vriendin maakt. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik niet anders had verwacht. Mijn vriend heeft altijd geroepen dat hij ooit graag zijn eigen onderneming wilde starten en ik vind het heel stoer van hem dat hij deze stap heeft durven zetten. Uiteraard heb ik hem hier 100% in gesteund. Daarnaast schreef ook ik mij eind 2019 in bij de Kamer van Koophandel en heb ook ik mijn eigen onderneming. Mijn blog en mijn instagram zijn in 2019 zo ontzettend gegroeid dat het hoog tijd werd om deze stap te maken. Dus, nu zijn we twee ondernemers onder één dak en ik ben heel benieuwd hoe 2020 gaat verlopen op werkgebied.

Instagram/bloggen

Natuurlijk ga ik lekker verder met mijn instagram en mijn blog. Beide zijn nog steeds mijn hobby, al kan ik onderhand wel stellen dat het een beetje een uit de hand gelopen passie is geworden. Ik zit op dit moment heerlijk in een goede flow, en wat betreft inspiratie en content kom ik nog niets te kort. Deze lijn hoop ik door te kunnen trekken in 2020 en op beide kanalen nog meer te kunnen groeien. Ik merk dat ik hier ontzettend veel energie van krijg!

Reizen

Tsja.. als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op reizen. In 2019 ben ik o.a. in New York, Zuid-Frankrijk en Costa Rica geweest. Uiteraard staan er ook voor 2020 al weer de nodige tripjes gepland. De eerste is Lapland, eentje die al heel lang op mijn lijstje staat. We gaan hier, samen met vrienden, 8 dagen naartoe. Voor deze trip ben ik overigens nog op zoek naar een hele goede winterjas. Ik heb al wel wat winterjassen gespot op Jas.nl maar heb hierin nog geen keuze gemaakt. Heb jij nog een gouden tip voor een super warme en hele leuke winterjas? Dan hoor ik het heel erg graag.

Daarnaast gaan we uiteraard ook weer naar Zuid-Frankrijk. Hier gaan we weer naartoe met onze Mechelse herder Spyke en achter de auto op een aanhanger onze motoren. Het blijft ieder jaar weer een kadootje om hier te komen en dat wij hier de meest prachtige motortochten kunnen maken.

We zijn ook van plan weer een verre reis te maken maar de bestemming hebben we nog niet gekozen. Tips anyone? Oh en vorig jaar zijn mijn vriend en ik gezellig een weekendje weggeweest en we hebben ons voorgenomen dit ieder jaar minimaal 1x te doen. Misschien wel via Srprs.me zodat we ons kunnen laten verrassen.

Het cliché riedeltje

Verder hoop ik vooral dat 2020 een heel gezellig, liefdevol, gelukkig en gezond jaar wordt. Lekker borrelen met vrienden, zo nu en dan uiteten, in de zomer lekker een terrasje meepikken. Heerlijk vind ik dat! Lekkere wandelingen maken met onze hond en toch proberen wat meer te gaan bewegen. Ja, dit is toch wel echt een goed voornemen. Verder ben ik vooral heel benieuwd naar wat 2020 gaat brengen. Ik plan niet alles uit en laat me verder verrassen. Laten we eind december maar weer kijken naar de terugblik, ik ben nu al nieuwsgierig, haha!

Heb jij al concrete plannen voor 2020?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 3 januari 2020 / 08:11

    Wat leuk dat jij én je vriend allebei ondernemer zijn. Nu ik dit zo typ besef ik dat dat hier in huis ook zo is, maar bij mij staat dat op zo’n laag pitje, dat het niet als echt ondernemen voelt, haha. Nadenken over de volgende (verre) bestemming vind ik altijd zo leuk om te doen. Ben benieuwd waar jullie heengaan!