fbpx
155   160
60   203
50   105
13   192
66   390

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Welkom in 2020! Het is weer tijd voor de eerste goodiebox. Dit is de Goodiebox From Me To Me en is stiekem nog de december box. Deze box is ontwikkeld om te zorgen voor een extra beetje me-time in de drukke decembermaand. Ben jij benieuwd naar de inhoud van deze goodiebox? Lees gezellig mee.

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Deze box is gevuld met producten die helemaal voor jou alleen zijn. Delen is niet nodig! Goodiebox noemt dit jouw #yourselfishness Met deze box wilt Goodiebox proosten op me-time en zelfverwennerij. Ik zeg, kom maar op met die box!

UC Natural Mango Sugar Body Scrub

Een body scrub is natuurlijk altijd goed. Dit is de Mango Delight versie en naast mango is de scrub verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter. Hij voedt en stimuleert de bloedciruclatie van je huid. Net als iedere scrub gebruik je deze onder de douche en na het inmasseren spoel je hem gewoon met water weer af. In de herfst/winter ben ik persoonlijk wat meer van de warme geuren dus ik bewaar hem lekker voor de zomer.

Deze UC Natural Mango Sugar Body Scrub kost € 17,50 voor 250 gram. De scrub in de box bevat 125 gram en dat betekent dat hij een waarde heeft van € 8,75 

Phase Zero Make Up Metal Foil Eyeshadow

Oh nice, een oogschaduw! In de decembermaand kan een beetje glitter natuurlijk niet ontbreken. In de tekst zegt Goodiebox niet voor niets: ‘The best things in life have a little sparkle’. Het is een foil oogschaduw en daar is moeilijk mee te werken. Eenmaal goed aangebracht zijn ze echter wel erg gepigmenteerd en zorgen ze voor een wetlook. Deze oogschaduw moet je juist niet aanbrengen met een kwast. Gebruik je vingertoppen en maak deze lichtvochtig. Door een deppende, licht wrijvende beweging te maken op het ooglid krijg je het beste resultaat. Vervolgens even met de kwast de randjes vervangen en you’re good to go.

Deze Phase Zero Make Up Metal Foil Eyeshadow kost € 10,05

Niré Beauty Plush Powder Brush

Dit ziet er meteen heel feestelijk uit! Dit is een fluffy poederkwast met synthetische haren die bedoelt is om je blush mee aan te brengen. Het valt me direct op dat de haren ongelofelijk zacht aanvoelen. Dat wordt een subtiel effect, gegarandeerd. Daarnaast is de kwast ook nog eens prachtig vormgegeven met een metalen roségouden detail en een handvat gevuld met gouden glitters. Echter had hij er van mij niet persé in hoeven zitten aangezien ik al zoveel blushkwasten heb. Ik ga er iemand anders vast blij mee maken.

Deze Niré Beauty Plush Powder Brush kost € 16,- 

Moshi Moshi Mind Hair Towel 

Op zoek naar een handdoek die speciaal is bedoeld voor je haren? Daarmee zit je met deze hair towel goed. Hij is ultra zacht en in deze doek droogt je haar lekker snel. Echter zal ik hem daar niet snel voor gaan gebruiken. Ik ga hem gebruiken als ik een lang leave in masker voor mijn haren gebruik. Als je je haren hiermee insmeert en het vervolgens wikkelt in de handdoek dan kan het masker de gehele nacht zijn werk doen. Ideaal!

Deze Moshi Moshi Mind Hair Towel kost € 20,- 

Jorgobé Refreshing Scrub Mask

Hé, weer een scrub. Echter dit keer wel voor de juid Deze scrub is verrijkt met zwarte jojoba en abrikozenpitolie en verwijdert dode huidcellen, overtollige oliën en onzuiverheden. Hij belooft een zacht en gehydrateerd resultaat achter te laten. Daarnaast heeft hij een 2-in-1 effect en is hij te gebruiken als cleansing face peeling en als deep cleansing face mask. Sounds great! 

Deze Jorgobé Refreshing Scrub Mask kost € 26,90

Goodiebox From Me To Me

Conclusie Goodiebox From Me To Me

Inderdaad is de box gevuld met mooie producten die kunnen zorgen voor een mooi me-time momentje. Ik ben vooral heel erg blij met beide scrubs en met de oogschaduw. De handdoek en de blushkwast hadden van mij niet persé gehoeven maar ik kan me voorstellen dat je hier toch heel blij mee kunt zijn.

De totale waarde van deze box is €81,70 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Op zich natuurlijk wel een prima deal maar het is wel minder dan ik normaal gewend ben van Goodiebox. Zeker aangezien het de maand december is, had ik wellicht toch wat extra’s verwacht. Mocht je de Goodiebox willen ontvangen, dan is het handig om te weten dat je abonnement maandelijks opzegbaar is. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox From Me To Me Unboxing! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 6 januari 2020 / 14:56

    ohhh, ik mis hem zo, maar na het verliezen van mijn baan heb ik hem op moeten zeggen. Leuk om weer eens een unboxing te zien. De Goodiebox blijft toch mijn favoriet onder de beautyboxen.