fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

OOTD Happy New Year

Oh yess!! Het is officieel, we zitten in 2020! Uiteraard heb ik mij voor oudjaarsavond lekker opgedoft. Naar mijn mening kan een OOTD Happy New Year dan ook zeker niet ontbreken. Ben jij benieuwd naar het lookje dat ik droeg met Oud&Nieuw? Lees gezellig mee!

OOTD Happy New Year

OOTD Happy New Year

OOTD Happy New Year

OOTD Happy New Year

Tip! Deze look is al voorbij gekomen op mijn Instagram Kanaal. Ik heb hem online geplaatst op maandag 30 december 2019. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwe posts? Vergeet mij dan niet te volgen via Instagram: @lindseybeljaars

Op oudjaarsavond mag je natuurlijk lekker uitpakken wat betreft je outfit, haar en make-up. Dat is precies wat ik heb gedaan! Ik draag hier een chique meshtop met gouden stippen en daaronder een mooie, kanten bralette. Deze zijn beide van My Jewellery. De zwarte, highwaisted overslagrok van Come Get Fashion matched hier perfect bij. Ik vind het zo’n fijn lookje.

Onder de rok draag ik een stippenpanty. Ik houd van deze panty’s omdat ze ieder lookje net even wat speelser maken. Om de look compleet en een tikkeltje stoerder te maken draag ik mijn Zwarte Shabbies Laarzen van Omoda. Oh en het super leuke, ronde tasje is van Notre V (ook via Omoda).

Ik draag alleen maar gouden sieraden, dat vind ik namelijk echt bij Oud&Nieuw horen. Mijn haar is licht in een slag en ik heb ze, aan de kant waar mijn earcuff zit, naar achteren gezet met twee prachtige, gouden speldjes. Benieuwd naar de merken van mijn sieraden? Je vindt ze terug bij de details want het is echt een bij elkaar geraapt zooitje wat betreft merken, hihi.

Details

Uiteraard wil ik jullie bij deze nogmaals een fantastisch, gelukkig, gezellig en gezond 2020 toewensten! X 

Wat droeg jij met Oud&Nieuw? Ik ben benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 januari 2020 / 16:14

    Staat je erg leuk leuk. Nog de beste wensen toegewenst.