fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Goodiebox Me, Myself and I

Het went nog steeds niet. Het blijft iedere keer een feestje om prachtige PR pakketjes te mogen ontvangen. Een pakketje dat iedere maand steevast wordt gebracht door de pakketjesbezorger is de Goodiebox. Ik vind het iedere maand ontzettend leuk om deze te ontvangen. Zoals je van mij bent gewend unbox ik heb ook steevast iedere maand in een artikel op mijn blog. Deze maand betreft het de Goodiebox Me, Myself and I. Ben jij benieuwd naar de inhoud? Let’s Go! 

Goodiebox Me, Myself and I

Goodiebox zegt: “Met deze box willen we je aanmoedigen om bewust te kiezen voor wat JOU gelukkig maakt. Zet de verwachtingen van anderen en jezelf lekker opzij en richt je op wat jouw energie geeft en daarmee gelukkig maakt. Want wist je dat je een vrolijker en positiever mens wordt als je jouw persoonlijke behoeften op de eerste plaats zet? We hebben fijne wondermiddeltjes verzameld die jouw huid diep hydrateren en verzachten, om je hier een handje mee te helpen. Dus gooi die onrealistische verwachtingen lekker overboord (tenzij je heel erg houdt van vroeg opstaan, of van rondjes hardlopen en geef je helemaal over aan #yourselfishness met deze box, want deze maand draait het om Me, Myself and I!”

Benefit Cosmetics BADgal BANG! Mascara

Oh yes! Een product van Benefit Cosmetics in deze box. Super leuk! Wel jammer dat het een travelsize is, maar goed. Met deze mascara belooft Benefit een volumineuze omlijsting van de ogen. De mascara is gevuld met aero-deeltjes, één van de lichtste materialen die we kennen uit de ruimtetechnologie. Beweeg de borstel voor een buitenaardse beauty look van wortel tot punt, zo vaak je maar wilt. Ik ben altijd erg te spreken over de producten van Benefit maar deze mascara ken ik nog niet. Binnenkort zul je hier een review van lezen op mijn blog dus stay tuned!

Deze Benefit Cosmetics BADgal BANG! Mascara is een travelsize met een waarde van €14,- 

de_CURE N° NIT3 Retinoid Night Cream

Hé, een bekend merk. In de Goodiebox van November zat namelijk het de_CURE N°L1FT – Instant Correcting Serum. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik dit serum in mijn voorraadkast heb gelegd en ik hem dus nog niet heb getest. Een luxueus schoonheidsslaapje wordt met deze Night Cream beloofd. De nachtcrème verstevigt je huid, vermindert lijntjes en rimpels, minimaliseert je poriën en licht zelfs je huidsteint op. De geheime ingrediënten? hyaluronzuur, gember en kamille. Hier ben ik dus heel nieuwsgierig naar en ik kan op dit moment een nachtcrème zeker gebruiken. Deze zet ik gelijk op mijn toilettafel!

Deze de_CURE N° NIT3 Retinoid Night Cream is een travelsize met een waarde van €38,61

GLOV Moon Pads

Duurzaamheid is natuurlijk op dit moment een hottopic in de wereld. Op het gebied van beauty en verzorging valt hier nog een hele slag te slaan. Leuk dat Goodiebox deze Moonpads in de box heeft gedaan. Ik heb ze op YouTube al heel wat keren voorbij zien komen en was er stiekem al nieuwsgierig naar dus dat komt goed uit. Het zijn dus vervangers van ‘wattenschijfjes’. Ze zijn niet alleen fijn in gebruik (win), maar ook duurzaam (win-win). Ze vervangen tot wel 800 normale wattenschijfjes en kunnen mee in de wasmachine. Dit ga ik 100% gebruiken!

Deze GLOV Moon Pads kosten € 6,90

Naobay DETOX Oxygen Light Cream

Wederom een cream. Op zich hadden er voor mij niet persé 2 crèmes in de box hoeven zitten maar goed. Dit is een vochtbooster die het ‘happinees gehalte’ van de huid met 100% verhoogd. Het is een lichte crème die boordevol met antioxidanten zit en je gezicht hydrateert zonder hem te verzadigen. De crème is verrijkt met groene thee, ginko biloba, frambozen en aloë vera. Oeh, vooral de frambozen spreken me erg aan! Uiteraard ga ik deze crème lekker testen. Ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden.

Deze Naobay DETOX Oxygen Light Cream kost € 28,-

Ivy Aïa Hand Cream

Last but not least, een handcrème van het merk Ivy Aïa. Wellicht een product dat niet zo origineel is maar wel altijd van past komt. Zeker in de winter smeer ik mijn handen regelmatig in met een handcrème. Deze handcrème belooft bescherming en verwennerij in één. Het is een vochtinbrengende en kalmerende crème die verrijkt is met cacaoboter, sheaboter en vitamine E. Goed om te weten is dat deze handcrème vegan en allergie-gecertificeerd is.

Deze Ivy Aïa Hand Cream kost € 5,20

Conclusie

Zeker een leuke box, al ben ik bij andere boxen toch wel enthousiaster geweest. Goodiebox had me extra enthousiast kunnen maken door er een Fullsize mascara van Benefit in te doen, maar goed, helaas is dat niet het geval. Toch ben ik naar de mascara het meest benieuwd en ben ik toch ook wel heel erg blij met de Moon Pads van GLOV.

De box bevat 4 fullsize producten en heeft totale waarde van deze box is € 87,- terwijl je hem koopt voor € 19,95. Een prima deal toch? Al heb ik ook boxen voorbij zien komen met een waarde van meer dan € 100,- dus daarin zit dan maandelijks toch wel een redelijk verschil. Mocht je de Goodiebox willen ontvangen, dan is het handig om te weten dat je abonnement maandelijks opzegbaar is. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Me Myself and I Unboxing! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

  1. 27 januari 2020 / 18:22

    Wat een leuke box hé! Ik ben ook enthousiast. 🙂

  2. 27 januari 2020 / 13:04

    Wat een leuke goodies! Ik heb al lang geen goodiebox meer voor mijzelf besteld, misschien toch weer eens leuk!

  3. 27 januari 2020 / 12:28

    Ik had nog niet eerder van de box gehoord, maar vind hem erg leuk. Ben erg benieuwd naar de mascara!

  4. 27 januari 2020 / 11:26

    Ik ken goodiebox alleen maar vanop jouw blog, ziet er wel fijn uit!