fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Valentijnscollectie 2020 van HEMA

Valentijnscollectie 2020 van HEMA

Als echte Brabander denk ik bij februari al gelijk aan Carnaval. Wanneer het carnaval is hangt af van wanneer het Pasen is. De eerste carnavalsdag valt namelijk precies zeven weken voor Eerste Paasdag. De vroegst mogelijke datum voor carnaval 1 februari, en de laatst mogelijke datum 9 maart. Er is echter nog een soort ‘feestdag’ in februari en dat is natuurlijk Valentijnsdag. Zelf besteden wij hier niet zoveel aandacht aan maar mijn mailbox stroomt wel vol met nieuwe Valentijnscollecties. In dit artikel vertel ik je alles over de Valentijnscollectie 2020 van Hema. Lees je mee?

Valentijnscollectie van HEMA

Valentijnscollectie 2020 van HEMA

Wil je jouw Valentijn verwennen met een lief cadeau? Of je moeder, vriendin, tante of buurvrouw verrassen met een lief gebaar dit voorjaar, dan zit je met deze collectie goed.

De collectie bestaat uit:

 • bruisballen
 • handzeep
 • douche mousse
 • bodylotion
 • handcrème
 • showergel
 • body mist
 • handcrème
 • body cream
 • gezichtsmasker
  • Mét bijpassende toilettassen.

Dat is een mooie, uitgebreide collectie. Qua vormgeving zie je vooral veel pasteltinten en uiteraard veel hartjes. HEMA zegt in het persbericht dat het eigenlijk een voorjaarscollectie is maar door de vormgeving vind ik hem wel echt heel erg Valentijnsdag gerelateerd. Door deze vormgeving is het wel een hele leuke collectie om iemand iets cadeau te doen.

I cherry-ish you!

Goed om te weten is dat er bij deze collectie gedacht is aan jou maar zeker ook aan de rest van de wereld. De collectie is duurzaam, verzorgend en ethisch verantwoord. De producten zijn SLS-vrij en de verpakking van de showergel is 100% gemaakt van gerecycelde materialen. Sommige producten bevatten glitters en zelfs deze zijn niet gemaakt van plastic maar van natuurlijke materialen. Ik vind het goed dat HEMA dit zo doet en vind dat ieder ander merk die dit nog niet doet een mooi voorbeeld aan HEMA mag nemen.

Van de Valentijnscollectie 2020 van HEMA heb ik de Handzeep en de Showergel mogen ontvangen. Laten we daar eens op inzoomen.

hydraterende douchegel met biologisch kersenbloesemextract

Hydraterende douchegel met biologisch kersenbloesemextract. De douchegel heeft een frisse bloemengeur met een vleugje roze peper en suikerspin. De gel bevat geen kleurstoffen en bestaat tenminste voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De verpakking is gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Een pompje met 100% vegan handzeep met biologisch kersenbloesemextract

Een pompje met handzeep met biologisch kersenbloesemextract. De zeep heeft een frisse bloemengeur met een vleugje roze peper en suikerspin. De handzeep bevat geen kleurstoffen en bestaat tenminste voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

 

Valentijnscollectie 2020 van HEMA

Conclusie

Thanks HEMA, voor dit leuke pakketje. Soms krijg ik weleens pakketjes waarvan ik denk: ‘Tsja, ga ik dit ooit gebruiken!’ maar van een pakketje zoals dit denk ik: ‘Yes! Helemaal goed!’ Ik gebruik namelijk iedere dag natuurlijk showergel en handzeep dus dit zijn producten waarvan ik zeker weet dat ik ze ga opmaken. Top! Ik vind de Valentijnscollectie van HEMA heel leuk vormgegeven en ook de gekozen producten vind ik goed gedaan. Dat er gedacht is aan de wereld is natuurlijk op dit moment een hot topic en ik vind het goed dat HEMA hier aandacht aan geeft. De collectie is dus duurzaam, verzorgend en ethisch verantwoord en hiermee geef je dus ook een beetje extra liefde aan de wereld. Slim om dit met een Valentijnscollectie zo te doen.

Inmiddels heb ik beide producten ook natuurlijk al geprobeerd en ben ik er erg blij mee. De showergel ruikt heerlijk, laat zich makkelijk over het lichaam verdelen en schuimt goed. Een prima douche! Ook de handzeep is top, niets op aan te merken. Beide dus zeker aanraders!

 • Handzeep bevat 300ml. en kost € 3,50
 • Showergel bevat 250ml. en kost € 4,- 
  • De collectie is nu verkrijgbaar bij HEMA. Let wel op, het is een Limited Edition, dus wacht niet te lang.

Koop jij weleens verzorgingsproducten bij HEMA? En doen jullie aan Valentijnsdag? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 27 januari 2020 / 13:05

  Wat een leuke collectie!