fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Reisplannen voor 2020

Een nieuw jaar, oftewel nieuwe plannen en nieuwe reizen. Als je mijn blog al een tijd volgt dan weet je dat ik heel graag reis. Zo ben ik afgelopen jaar in New York, Frankrijk en Costa Rica geweest. Oh ja, en we hebben ook nog een weekje Wintersport meegepikt. Voor 2020 is er al een deel van de plannen gemaakt en daar vertel ik je in dit artikel graag wat meer over. Ben jij benieuwd naar mijn Reisplannen voor 2020? Lees lekker mee.

Reisplannen voor 2020

Fins Lapland

De eerste reis van het jaar is eigenlijk altijd wintersport. Het is vaste prik en we doen dit nu al flink wat jaartjes achter elkaar met een gezellige vriendengroep. Met diezelfde groep zaten we eind november weer bij elkaar om de plannen te maken voor de wintersport van 2020. ‘Zullen we eens wat anders doen?’ werd er geopperd en hier stond iedereen voor open. De conclusie? We hebben een reis geboekt naar Fins Lapland! We gaan met z’n zessen en hebben geboekt met alles erop en eraan. Oftewel, een sneeuwscooter excursie, een sleetocht met husky’s, een bezoek aan een rendierenboerderij en natuurlijk een tocht in de hoop het noorderlicht te zien. Om de wintersport er nog een beetje in te houden zitten we wel in een skigebied en hebben we ons voorgenomen toch een dag of twee te gaan skiën/snowboarden. Ik ben echt super enthousiast aangezien een reis naar Fins Lapland absoluut op mijn bucketlist staat. #vinken!

Motorrijden in Zuid-Frankrijk

Ja, motorrijden in Zuid-Frankrijk doen we natuurlijk al een aantal jaartjes. Vanuit hier maak je de mooiste motortochten en aangezien mijn vriend en ik allebei motorrijden is dit wel ieder jaar vaste prik. Dit jaar gaan er ook een paar vrienden mee die ook allemaal motorrijden dus dat beloofd een gezellige boel te worden. Oh en uiteraard gaat onze Mechelse herder Spyke ook mee. We rijden namelijk altijd naar Zuid-Frankrijk met de auto en de motoren op de aanhanger. Heel ideaal!

Verre reis

Het reisvirus zit er op het moment bij mijn vriend en mij goed in. Vandaar dat we al plannen aan het maken zijn voor een verre reis in 2020. We hebben West-Amerika, Thailand en Costa Rica nu gehad. We hebben al wel gemerkt dat naarmate je meer reist je bucketlist alles behalve korter wordt. De keuze is nog niet 100% zeker. We twijfelen tussen Canada, Peru en Zuid-Afrika. Vrienden van ons hebben afgelopen jaar een rondreis Zuid Afrika gemaakt en die foto’s waren echt zo fantastisch. Bij mij staat het op dit moment bovenaan mijn lijstje en ik heb zelfs al wat research gedaan bij Sawadee naar mogelijkheden en kosten. Nu mijn vriend nog even over halen…

Eén ding is natuurlijk zeker, ik houd jullie van mijn reizen weer helemaal op de hoogte. Net als voorheen kun je ook dit jaar weer fotoverslagen verwachten van mijn reizen.

Wat zijn jouw reisplannen voor 2020?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

 

Delen:

3 Reacties

  1. 10 december 2019 / 18:41

    Wat leuk om je plannen te lezen! Ik heb zelf nog géén plannen!

  2. 8 december 2019 / 12:12

    oh ik wil ook graag naar lapland, staat al lang op mijn verlanglijstje. Wij hebben ook al plannen gemaakt maar nog niks geboekt. Hangt van mijn voet af. Zo wil ik graag een weekendje luxemburg, een mid week naar noord brabant en 2 dagen naar beekbergen. Een beetje in halen van vorig jaar.

  3. 6 december 2019 / 07:43

    Leuk om te lezen! Ik vind nadenken over mijn reisplannen in het nieuwe jaar ook altijd leuk. Fins Lapland lijkt me echt prachtig.