fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

5x Typisch December

Jawel, het is december en dus is het hoog tijd voor dingen die typisch december zijn. In dit artikel ga ik 5 dingen bespreken die voor mij echt typisch bij de maand december horen. Lees je met mij mee? Ik ben benieuwd of je je in sommige punten herkent.

5x Typisch December

1. Netflix – Thee – Dekentje

Dit doe ik het liefst iedere avond, chillen op de bank met een Netflix serie op. Ik gooi dan een heerlijk warm dekentje over mij heen en zet een flinke kop thee. Mijn favoriete smaak is op dit moment zoethout. Tijdens het Netflixen heb ik overigens altijd mijn laptop op schoot om campagnes uit te werken en om artikelen te typen. De laatste tijd heb ik Vis a Vis gekeken maar geloof me, bloggen en het volgen van een Spaanse serie is echt onmogelijk! Vandaar dat ik blij ben dat Vis a Vis is afgelopen en ik weer kan gaan beginnen aan een Engelse serie. Gelukkig lukt het volgen daarvan me wel prima.

2. Truien

Ik leef in truien! Natuurlijk heb ik zelf een flinke stapel truien maar zodra ik thuis kom vind ik het heerlijk om een grote trui van mijn vriend aan te trekken. Vraag me niet precies waarom maar ik vind heren truien gewoon echt zo relaxed zitten. Daarnaast is hij natuurlijk lekker groot waardoor ik er lekker in weg kan kruipen. #loveit In de zomer trek ik, zodra ik thuiskom, soms ook weleens een overhemd van mijn vriend aan. Gewoon omdat ik ook vind dat zijn overhemden gewoon echt heel erg fijn en casual zitten. Is dat gek of doe jij dat ook weleens?

P.s. Mocht je benieuwd zijn, mijn vriend koopt zijn overhemden altijd bij overhemden.com Zijn favoriete merken zijn Profuomo en Eterna. 

3. Kaarsjes en lichtjes 

Het cosy maken van je huis is natuurlijk typisch december. In Nederland staan inmiddels de meeste kerstbomen al. Op dit moment ben ik nog steeds in dubio. Ik twijfel of ik wel of geen boom ga zetten. Dit weekend hak ik de knoop door. Uiteraard versier ik wel het hele huis gezellig met lichtjes en kaarsjes en plaats ik zo hier en daar een mooie kerstversiering voor de heerlijke kerstsfeer in huis. Oh ik houd zo van kerst!

4. Blijven eten 

Tsja.. in de laatste maand van het jaar maakt het allemaal niet meer uit toch? De goede voornemens komen vanaf 1 januari wel weer. Ik merk altijd dat we in december zoveel gezellige afspraken hebben staan waardoor we echt super veel lekkers eten en hier en daar ook de nodige biertjes en wijntjes nuttigen. Terwijl ik dit artikel typ zit ik ook alweer bomvol! In de middag ben ik gaan hightea’en met een vriendin en s’avonds ben ik sushi gaan eten. Typisch december, als je het mij vraagt.

5. Haat aan kou!

Jawel, ik heb echt haat aan kou. Vandaar ook punt 1. Netflix – Thee – Dekentje, Met de kou heb ik gewoon totaal geen zin om naar buiten te gaan. Ik heb een Mechelse herder maar vind het niet heel erg leuk om hem in de kou uit te moeten laten. Nog niet te spreken over het moment dat je s’ochtends buiten stapt en ziet dat je eerst de voorruit van je auto moet krabben. Vreselijk! Grappig genoeg heb ik net een reis geboekt naar Lapland. Ah joh.. de kou valt daar best mee toch? Hahaha!

Herken jij je in één of meer van deze punten? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 december 2019 / 18:42

    Ik herken mijzelf helemaal in netflix, thee en dekentje! leuk om te lezen!