fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Dit jaar, wel of geen kerstboom?

Vorig weekend riep ik het nog zo stellig: ‘Ik zet dit jaar geen kerstboom!’ Eigenlijk gewoon omdat ik er helemaal geen zin in had. Weer een boom in huis, een volle woonkamer, het optuigen.. Ik zag het allemaal niet zo zitten. Denk ik hier nog steeds hetzelfde over of ben ik toch gezwicht?

Dit jaar, wel of geen kerstboom?

Sinterklaas vieren wij al een aantal jaar niet meer. Toch vind ik het eigenlijk pas geoorloofd om een kerstboom neer te zetten op het moment dat de goedheiligman ons land heeft verlaten. Rond donderdag 5 en vrijdag 6 december begonnen dan toch weer een beetje de kriebels. Zal ik toch wel een kerstboom gaan neerzetten? Het is toch wel gezellig hè, al die lichtjes overal.

Na nog een nachtje slapen wist ik het zeker, ik ga een boom halen! Jawel, toch gezwicht. Meestal ben ik van het motto ‘als je iets doet, dan moet je het goed doen’, maar toch besloot ik me lichtelijk in te houden. Ik ben dus gegaan voor een gezellig, klein en dik boompje. Qua grootte is hij nu echt perfect voor bij ons in de woonkamer.

Qua versiering ben ik gegaan voor goud. Dat vind ik persoonlijk het mooiste staan met de lampjes en het beste bij de kerst passen. Daarnaast heb ik nog een paar leuke ornamenten van hout in combinatie met wol in de boom hangen. Deze had ik twee jaar terug al gekocht en vind ik nog steeds ontzettend leuk. Een piek heb ik niet maar in plaats daarvan heb ik een gouden glitter strik in de top gehangen. Naar mijn mening een leuke combi en ik ben stiekem toch heel blij met ons gezellige boompje. Oh en onze Mechelse herder Spyke ook, zoals je kunt zien. Haha!

Staat bij jou de kerstboom al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 11 december 2019 / 13:38

    stijlvolle boom, past helemaal bij jou!

  2. 10 december 2019 / 18:41

    Heel erg mooi!