fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Perfecte earparty’s voor de feestdagen

Ik weet niet of je het hebt meegekregen maar zo’n 6 weken geleden heb ik een tweede gaatje laten schieten. Dit is natuurlijk absoluut een trend op dit moment en ik liep al een tijdje met deze wens rond. Een tweede gaatje schieten is zo gepiept maar vervolgens moet je 6 weken het tweede gaatje goed verzorgen met Antisept en de oorbellen non-stop 6 weken inhouden. Inmiddels zijn we meer dan 6 weken verder en mag ik mijn schietoorbellen vervangen door iedere oorbel. Yes! Precies op tijd voor de feestdagen. In dit artikel laat ik je twee Perfecte eartparty’s voor de feestdagen zien. Eentje met zilveren oorringen en eentje met gouden oorbellen. Lees je mee?

Perfecte earparty’s voor de feestdagen

Zilveren Earparty

Ik trap af met deze earparty met zilveren oorbellen. Er zijn natuurlijk speciale oorbellen voor 2 gaatjes bij damessieraden maar ik heb toch gekozen voor twee losse oorbellen. De oorbellen in het tweede gaatje zijn zilveren oorstekers met twee ringetjes. Persoonlijk vind ik dit echt te leuke zilveren oorbellen voor in het tweede gaatje. Minimalistisch en toch chique. In mijn eerste gaatje heb ik wel grote oorbellen. Dit zijn drie oorringen die heel speels door elkaar zijn gecombineerd. Leuk toch? Tegenwoordig kan in een earparty een earcuff natuurlijk niet ontbreken. Deze heeft een leuk zigzag motief met zwarte steentjes. Ze zijn alle drie van 925 sterling zilver.

Gouden Earparty

En bij deze de earparty met gouden creolen. We beginnen wederom bij het tweede gaatje, dit zijn hele leuke oorhangers met een sterretje eraan. Deze sterretjes zijn natuurlijk de perfecte oorbellen voor Kerst. Daarnaast vind ik een subtiele oorhangers heel mooi staan in het tweede gaatje. In het eerste gaatje draag ik gouden oorringen, of eigenlijk oorhangers. Bij het gaatje is het een mooi, gouden knopje en aan een kettinkje hangt dan een gouden ring. Ik vind deze combinatie echt prachtig. Wederom maakt in deze earparty de earcuff het plaatje helemaal compleet.

Dit is naar mijn mening de Perfecte earparty’s voor de feestdagen. Welke vind jij het mooist? De zilveren of de gouden earparty? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen:

4 Reacties

 1. 24 december 2019 / 08:45

  Nice! ik hou wel van dat minimalistische.

 2. 23 december 2019 / 17:11

  Wat super tof! Vooral die zilveren vind ik mooi.
  Ik heb zelf alleen maar 2 gaatjes…

 3. 23 december 2019 / 16:15

  Oeh, die gouden earparty is absoluut mijn favoriet! 🙂

 4. 23 december 2019 / 12:09

  Wauw, wat een leuke earparty’s! Ik vind ze beiden leuk. Omdat ik over het algemeen alleen gouden accessoires draag ga ik voor goud! Groetjes, Merel