fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Draag een kostuum met kerst

Mijn Kerst 2018

Met het kiezen van een outfit voor kerst denk je als vrouw wellicht snel aan een jurkje of een rokje. Groot gelijk! Eerlijk gezegd is dat ook hetgeen waar ik meteen aan denk en eigenlijk heb ik mijn kerstoutfits ook al wel bij elkaar verzameld. In de avond vind ik het fijn om wat fashion webshops af te struinen om inspiratie op te doen voor outfits en zo kwam ik terecht bij het dameskostuum. Hoe tof is dat? Draag een kostuum met kerst! In dit artikel laat ik je 3 prachtige kostuums zien.

Draag een kostuum met kerst

Bij een kostuum denken we wellicht toch snel aan een herenkostuum. Toch zijn er echt prachtige dames kostuums op de markt die echt perfect zijn voor de feestdagen. In dit artikel skip ik de jurken en rokken en focus ik mij op drie hele toffe kostuums van OTTO. Stiekem heb ik hierdoor heel erg de drang om zelf een prachtig kostuum aan te schaffen. Wie weet zie je hem snel in een OOTD voorbij komen.

dameskostuum zwart

Dameskostuum Zwart

Het eerste dames kostuum is een traditioneel zwart kostuum. Deze bestaat uit een mooi, aansluitende blazer met een 1-knoopssluiting. Verder heeft deze blazer een borstzakje en op de rug een split. Hierdoor is hij erg mooi getailleerd. De broek zit nauwsluitend en heeft rechte pijpen. Zelf vind ik dit altijd prachtig staan met een hakje of met een laarsje. De pantalon heeft verder riemlussen, twee schuine steekzakken en twee achterzakken. Dit pak is overigens niet alleen in het zwart te krijgen maar o.a. ook in lichtblauw, marineblauw, rood, roze en taupe. Tof!

Prijs: 129,99

dameskostuum blauwdameskostuum blauw

Trendy dameskostuum

Dit kostuum heb ik vooral gekozen vanwege de blazer. Deze heeft een gepunte opgesneden reverskraag. Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat het jasje een soort omslag effect heeft en een dubbele rij knopen. De blazer heeft twee zakken en geen borstzakje. Daarnaast valt hij net wat langer. De bijpassende broek valt normaal in de taille en heeft ook riemlussen. Verder heeft deze broek geen steekzakken en daardoor zit hij nog net wat strakker en meer gekleed. Naast marineblauw koop je dit pak ook in poederroze en taupe.

Prijs: 105,99

dameskostuum grijsdameskostuum grijs

Boyfriend kostuum

Dit pak is echt even anders en you either hate it of love it. Je kent de boyfriend trend vast wel? We zien hem het meest terug in een jeans maar ook vaak in een blazer. Zo zijn er genoeg YouTubes die naar een kringloopwinkel gaan en juist bij de colberts voor mannen gaan kijken voor een mooie, oversized blazer. Dit pak heeft een beetje de vibe alsof je het pak van je vriend/man hebt aangetrokken als je deze helemaal rockt dan kun je er fantastisch uitzien met de feestdagen. Het kostuum is lichtgrijs met zwarte stipjes en valt dus lekker casual. Daarnaast is de pantalon driekwart wat heel leuk combineert met een loafer of een hakje. Overigens is dit kostuum alleen te verkrijgen in deze kleur.

Prijs: 105,99

Draag een kostuum met kerst! 

Ik ben benieuwd, vind jij deze trend tof, moet je er nog even aan wennen of is het echt helemaal niets van jou? Daarnaast wil ik graag weten of jij een kostuum in je kast hebt of wellicht wel zou willen hebben? Heb je je kerstoutfit al helemaal klaarliggen of kijk je gewoon op de dag zelf wat je aantrekt? Let me know! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: