fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

L’Occitane Shea & Honey Limited Edition Kerstmis 2019

Het hele jaar door ontvang ik heel wat leuke perspakketjes. Hier ben ik altijd ontzettend blij mee, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ze rondom kerst altijd het allerleukste zijn. Ik heb heel wat kerstcollecties mogen ontvangen en één daarvan is deze L’Occitane Shea & Honey Limited Edition Kerstmis 2019. Ik ga je er in dit artikel alles over vertellen.

L’Occitane Shea & Honey Limited Edition Kerstmis 2019

Ken je het merk L’Occitane al? Inmiddels zijn er in heel wat steden in Nederland de welbekende okergele boutiques te vinden. Ik vind het altijd hele prettige winkels en ben erg te spreken over de producten. Op mijn blog heb ik er ook al meerdere artikels over geschreven. Zoals over de L’Occitane Refreshing Exfoliating Pulp of de L’Occitane Terre de Lumière.

De inhoud van deze giftset is als volgt:

  • Hydraterende Lichaamscrème 100 ml
  • Handcrème 30 ml
  • Zeep 150 g

Op de site kan ik van deze Shea & Honey collectie ook nog een lippenbalsem terugvinden. Echter zat er in mijn pakket ook een zakje met badparels en deze kan ik helaas op de site niet terugvinden. Wel heb ik deze uitgeprobeerd. Wellicht heb je dit gisteren in mijn Instagram Stories wel voorbij zien komen? (@lindseybeljaars) Het zijn hele mooie, fijne pareltjes en het is de bedoeling dat je het zakje in één keer in een warm bad leeggooit. Het bad verkleurt verder niet maar de parels zorgen wel voor een heerlijke geur en voor een zacht laagje op de huid. Tijdens het afdrogen zie ik overigens ook hele kleine shimmers. Wat leuk!

Lichaamscrème

Deze crème met 25% shea butter beschermt de huid tegen droogte en voedt haar intensief, voor wel 72 uur hydratatie. Deze lichte, smeltende lichaamsverzorging met shea butter voedt en beschermt de huid en hult haar in een tedere honinggeur.

Handcrème

Deze handcrème is een bestseller, het is een echt cultproduct geworden! 20% geconcentreerde shea butter in een rijke handcrème om de droge huid te voeden en te verzachten. Deze verzorgingscrème met shea butter voedt, beschermt en verzacht je handen en hult ze in een tedere honinggeur.

Lichaamszeep

Onze Jardin en Fête Whipped Shea extra milde melkzeep. Deze lichaamszeep met een plantaardige reinigingsbasis en zonder palmolie is verrijkt met shea, bekend om zijn verzachtende en voedende eigenschappen. Het romige schuim reinigt de huid en hult het in honinggeur.

Is het geen prachtige collectie? De verpakkingen spreken me echt direct aan. Dat prachtige, warme oranje past echt perfect bij de feestdagen. Daarnaast zie je gouden details terug op de verpakking en kerstornamenten. De geur van de lijn is echt heerlijk, zacht en warm. Precies wat ik in de herfst/winter fijn vind. Een leuk feitje, de honing komt uit de Provence en voor de sheaboter heeft L’Occitane een duurzame en gelijkwaardige samenwerking ontwikkeld met de vrouwen in Burkina Faso, die het produceren.

Ben je nog op zoek naar een mooie giftset voor kerst? Dan is dit zeker een aanrader.

Deze L’Occitane Shea & Honey Limited Edition Kerstmis 2019 set kost € 35,- (De handcrème, lichaamscrème en de lichaamszeep). Als je deze drie producten los koopt dan ben je in totaal € 36,50 kwijt. Helaas heb ik verder geen info wat betreft de badparels. Ik gok dat deze als gift worden meegestuurd en niet ’te koop’ zijn. 

Heb jij je kerstcadeaus al in huis? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: