fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

Boots BFF Winter Fun Box Unboxing

Op 2 augustus 2019 heb je mijn BOOTS BFF Summer Vibes Box Unboxing kunnen zien. Sinds dit jaar ben ik trotse Boots BFF en krijg ik eens in de zoveel tijd een leuke box opgestuurd. Vandaag is het tijd voor de Boots BFF Winter Fun Box Unboxing. Ben jij benieuwd naar de items in deze winter box? There we go! 

Boots BFF Winter Fun Box Unboxing

De Boots Drogisterij ken ik vooral vanuit Engeland. Ik weet nog goed dat ik samen met mijn nicht naar Londen ging en dat we daar in een Boots lekker zijn los gegaan. Inmiddels hebben we de drogisterij ook gewoon in Nederland en kan er ook online geshopt worden. Ideaal want ze hebben net even wat andere merken dan dat we in Nederland gewend zijn bij de drogisterij. Inmiddels zijn er meer dan 50 filialen!

Boots Live + Be Captivating Pause Bath Fizzer

Oh yes! Hier wordt ik dus meteen heel enthousiast van. Zoals je weet ga ik graag in bad en daarom komt een Bath Fizzer natuurlijk altijd van pas. Boots belooft een fijne geurende bruisbal met geuren van bruine suiker, jasmijn, kokosnoot en nootmuskaat. Van jasmijn en kokosnoot wordt ik direct heel enthousiast maar stiekem ben ik wel erg nieuwsgierig naar bruine suiker en nootmuskaat. Wel origineel! De verpakking vind ik overigens ook erg leuk gedaan en de bal zelf bestaat uit witte, roze en blauwe vlakken.

Je koopt hem voor € 3,29

Review 

Mijn nieuwsgierigheid kon ik niet bedwingen en dus ben ik, dezelfde avond nog, in een heerlijk warm bad gedoken met deze bruisbal. In bad begint hij heel leuk te spinnen en dat geeft een leuk effect. Het bad vult zich met een zacht schuim en de geur komt meteen vrij. Ik heb absoluut genoten van dit bad en vind deze bruisbal absoluut een aanrader.

No7 Kabuki Face Brush

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik al best wat kabuki brushes heb en ik ze zelden gebruik. Ik heb een prachtige kwastenset in een houder op mijn beautytafel en dat blijven toch mijn favoriet. No7 belooft wel een super zachte en luxe make-up borstel. Daarnaast geeft hij aan geschikt te zijn voor zowel poeder, bronzer, blush en highlighter. Misschien dat ik hem wel ga gebruiken als buffer om met de feestdagen wat glittertjes aan te brengen op mijn armen en decolleté. Daarvoor lijkt hij me perfect.

Je koopt hem voor € 14,99

Boots Live + Be Beautiful Connection Body Mist

Een face mist gebruik ik iedere dag maar een body mist? Dat is nieuw voor mij. Het maakte me overigens wel echt direct ontzettend nieuwsgierig. Ik ben me er even in gaan verdiepen en het is dus de bedoeling dat je deze mist opsprayed na het douchen. Deze body mist heeft de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout. Hij is dus erg bloemig maar ik vind hem wel heel lekker. Een parfum kun je het niet noemen. Het is eigenlijk meer een soort bodysplash.

Je koopt hem voor € 3,49

Botanics Aromatherapy Night Pillow Mist Lavenber & Sweet Marjoram

Yeeha! Een pillow mist. Dit vind ik dus zo lekker. Deze mist is van het merk Botanics en heeft qua geur een kalmerende mix van lavendel en zoete marjoleinolie. Echt een hele fijne geur. Deze spray breng je aan op je kussen en helpt je te ontspannen en je geest op natuurlijke wijze te kalmeren. Tsja, ik vind het dus heerlijk om hiermee in slaap te vallen dus ik ga mijn kussen hier de komende tijd heerlijk mee insprayen.

Je koopt hem voor € 7,99

No7 Laboratories Dark Circle Corrector Light/Medium

De laatste tijd stoor ik mij aan ‘mijn wallen’. Iedereen om mij heen zegt dat het wel meevalt maar zodra ik in de spiegel kijk of mijzelf terugzie op foto’s dan valt het mij persoonlijk altijd erg op. Op dit moment ben ik dus fan van oogmaskers en smeer ik dagelijks trouw met mijn oogcrème. Deze Dark Circle Corrector van No7 belooft donkere kringen te behandelen en belooft een zichtbare vermindering tot wel 30% in 4 weken. Je kunt begrijpen dat ik hier benieuwd naar ben dus deze ga ik de komende tijd eens goed uittesten.

Je koopt hem voor € 29,99

Botanics Aromatherapy Roller Ball Ylang Ylang & Mandarin

Oeh nog een product van Botanics uit de Aromatherapy collectie. Dit is een roller ball met 100% pure etherische oliën erin en brengt geest, lichaam en ziel op natuurlijke wijze in evenwicht. De balancerende Ylang Ylang en mandarijn helpen de geest op natuurlijke wijze verlichten en het innerlijke evenwicht te herstellen. Het is de bedoeling om hem aan te brengen op de drukpunten van de polsen, slapen en achter de oren om zo een ontspannende mix te activeren. Zelf ben ik hier misschien iets te nuchter voor maar de geur vind ik wel erg lekker en ontspannend.

Je koopt hem voor € 5,29

No7 The Full 360 All-round Incredible Lashes Mascara

Een mascara is natuurlijk altijd welkom. Tijdens het openen schrok ik omdat het geen zwarte mascara is. Het is een bruine, al noemen ze het zelf Black/Brown. Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar het borsteltje aangezien deze wel erg krom is. De kans is heel groot dat ik hier nog een aparte review over ga schrijven. Wil je dit? Laat het even weten in de reacties.

Je koopt hem voor € 14,99

No7 Hydraluminous Water Concentrate Gel

De productnaam past perfect bij de verpakking, vind je niet? Dit is een waterlicht concentraat die zorgt voor een hydratatieboost voor de huid. De huid wordt optimaal gevoed door zuiver hyaluronzuur en laat de huid onmiddelijk zijdezacht aanvoelen. Dit is een hele fijne gel die direct fris aanvoelt. Inmiddels heb ik hem toegevoegd aan mijn daily routine en gebruik ik hem als serum en als ‘extra’ tussenstapje.

Je koopt hem voor € 17,99

Ik ben aangenaam verrast door deze Boots BFF Winter Fun Box Unboxing. Ik ben vooral heel blij met de bruisbal, de pillow mist en de dark circle corrector. Oh en natuurlijk de Hydraluminous die ik op dit moment in mijn daily routine heb zitten. De body mist en de roller ball zijn wellicht wat minder mijn ding en de mascara moet ik nog uittesten. Daar ben ik erg benieuwd naar!

Let op: deze box is exclusief voor mij als BFF van Boots en zal dus niet in zijn geheel te koop zijn.
Wel kun je uiteraard de producten los kunnen shoppen op o.a. https://nl.boots.com/ !

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

5 Reacties

  1. 16 december 2019 / 20:37

    Wat een leuke box weer!

  2. 16 december 2019 / 18:57

    Altijd leuk zo’n unboxing. Persoonlijk ben ik heel benieuwd of de Dark Circle Corrector z’n belofte nakomt en donkere kringen echt weet te verminderen.

  3. Felice Veenman
    16 december 2019 / 14:40

    ik kijk toch altijd weer mijn ogen uit, wat zijn er toch veel dingen waar ik nog noooit van gehoord heb

  4. 16 december 2019 / 13:42

    Wauw wat zitten er leuke dingen in zo’n box! Het is altijd spannend wat er in zit maar deze keer zitten er echt hele leuke en bruikbare dingen in! Het leuke aan zo’n box vind ik dat je nieuwe producten leert kennen!

  5. 16 december 2019 / 09:38

    Ik dacht dat Boots al weer een tijdje geleden uit Nederland was vertrokken, maar toen je schreef dat er inmiddels 50 filialen waren heb ik toch maar even gekeken, en blijkt dat er zelfs twee filialen in mijn stadje zaten. Ik ga er toch maar eens kijken