fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

The Master Perfumer Happy Tangerine & Urban Forest Eau de Toilette

Al een tijdje ben ik lid van de Kruidvat Squad. Toen ik hier een uitnodiging voor ontving was ik direct super enthousiast. Iedere maand komt er een gigantische, knalrode Kruidvat box binnen met hierin de nieuwste lanceringen. Altijd hele fijne producten en eigenlijk pik ik er altijd wel iets uit om te reviewen. Dit keer is het de beurt aan de The Master Perfumer Happy Tangerine & Urban Forest Eau de Toilette. Aanraders of niet? Je leest het in deze review.

The Master Perfumer Happy Tangerine & Urban Forest Eau de Toilette

Deze twee geuren zijn de nieuwste introducties van The Masker Perfumer. De collectie wordt dus uitgebreid met Happy Tangerine for Her en Urban Forest for Him. Overigens zijn niet alleen de geuren nieuw maar hebben ze ook de verpakkingen/flacons vernieuwd. Een flinke verbetering, als je het mij vraagt. Ik vind de flacons nu een stuk mooier en er veel minder goedkoop uitzien.

Happy Tangerine N°21 for Her

“Deze The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine Eau de Toilette is een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk.”

Topnoot: mandarin
Hartnoten:
 rose & jasmin
Basisnoten: cedarwood, patchouli & musk

Misschien ben ik iets minder fan van de geur van mandarijn maar de rest van de topnoten spreekt me direct heel erg aan. Jasmijn, cedarhout, patchouli, musk. Yes! Dat is dus precies wat ik lekker vind in een geur. Tijdens het opsprayen van de geur is hij vrij fris maar na een aantal minuten komen de warme noten naar boven. Hierdoor verandert de geur in een hele fijne, warme geur en daardoor begrijp ik wel waarom Kruidvat de geur uitbrengt in de herfst.

Urban Forest N°17 for Him

“Deze The Master Perfumer N°17 Urban Forest Eau de Toilette is een contrastrijke mix van grapefruit, geranium en vetiver.”

Topnoten: grapefruit, coriander, basil & cardamom
Hartnoten: 
lavender, geranium & clary sage
Basisnoten: vetiver, patchouli, labdanum & tobacco

Zo, mijn vriend ook weer blij met een geurtje, haha! Dit is echt een hele krachtige, mannelijke geur. Zelf vind ik dit soort geuren heel erg lekker. Hij is in het begin vrij zwaar maar na een tijdje vervaagt dit wat en wordt hij ergens ook een tikkeltje zoet. Een prima luchtje voor everyday. Mijn vriend zegt wel eerlijk dat hij deze geur bijvoorbeeld niet zo snel zou dragen tijdens een feestje, etentje of iets in die trant. Daarvoor zou hij toch gaan voor een wat chiquere geur.

Conclusie

Eigenlijk heb je deze al wel kunnen lezen in het stukje tekst waarin ik de geuren beschrijf. Ik vind zowel de vrouwen- als de mannenvariant lekker en het zijn perfecte geurtjes voor everyday. Mocht je nou nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor kerst dan zijn dit natuurlijk wel hele leuke geuren.

Deze The Master Perfumer Happy Tangerine & Urban Forest Eau de Toilette zijn verkrijgbaar bij Kruidvat zowel in de winkel als online en kosten €8,99 per stuk. Let wel op: de vrouwenvariant bevat 50ml. en de mannenvariant bevat 100ml. Gewoon 2x zoveel voor hetzelfde geld! 

Heb jij weleens een geurtje van The Master Perfumer gehad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. Merle
  15 december 2019 / 19:04

  Blijft de geur lang hangen?

 2. VWillemse
  12 december 2019 / 09:50

  Ik heb meteen een flacon gekocht toen ik ze zag staan bij het Kruidvat.
  Vaak is de prijs/kwaliteit heel goed bij de Master Perfumer dus ik durfde het wel aan.
  Maar was ook echt heel blij verrast toen ik de geur voor het eerst rook.
  De mandarijn is zeker niet opvallend.
  Het is een hele zachte warme geur die zeker niet overdreven zoet is.
  Ben er iniedergeval weer blij mee voor die 8,49 ?