fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

L’Occitane Refreshing Exfoliating Pulp

Begin juli al kreeg ik deze L’Occitane Refreshing Exfoliating Pulp toegestuurd. Soms zijn er wat producten die wat naar de achtergrond verdwijnen en op den duur besluit ik er dan toch iets mee te doen en het product te reviewen. Lees je mee?

L’Occitane Refreshing Exfoliating Pulp

Van het merk L’Occitane kun je verschillende reviews terugvinden op mijn blog. Al kwam ik er wel achter dat ik in 2019 nog geen review over een product van het merk geschreven heb. Tijd om daar dus verandering in te brengen. Tot nu toe ben ik namelijk altijd ontzettend enthousiast geweest over het merk.

Deze Refreshing Exfoliating Pulp zit in een fleurige, groene tube. De tube is heel leuk versierd met natuurlijke detaisl en rode en blauwe details. Wel een typische L’Occitane verpakking en zoals je wel merkt, het spreekt me erg aan.

Verrijkt met menthol en organisch Verbena-extract uit de Provence, exfolieert deze scrubpasta zachtjes de huid en laat haar fris en geparfumeerd achter in het sprankelende landschap van Verbena.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje moeite had met de dop. Al een aantal keer had ik de dop er helemaal afgedraaid maar het stickertje op de dop deed toch vermoeden dat dit anders moest. Uiteindelijk had ik het uitgevonden. Je kunt de dop een kwartslag draaien, waardoor het middelste stukje in draait en je de scrub er dus uit kunt knijpen. Ideaal en veel handiger met doseren.

De scrub zelf is doorzichtig en bevat lichtblauwe scrubdeeltjes. Je brengt de gel aan op een lichtvochtige huid, masseert de huid er goed mee met draaiende bewegende en vervolgens spoel je je huid af met lauwwarm water. Het beste is om dit ongeveer 1 à 2 keer per week te doen.

Conclusie

Ik ben dus echt dol op scrub en gebruik het iedere week minimaal 1 keer. Zowel voor mijn lichaam als voor mijn gezicht. De scrubdeetljes van deze gel zijn ontzettend fijn en voelen zacht aan op de huid. De geur is heerlijk, echt heel verfrissend met citrus en methol. Perfect voor de zomer. Ik gebruik hem op dit moment met veel plezier en kan hem je zeker aanraden.

Gebruik jij weleens een Skin Exfoliating? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

1 Reactie

  1. Lindsy
    19 augustus 2019 / 06:04

    Lijkt me heel fijn.
    Maar waar kan je het o.a. kopen? En wat is de prijs?