fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

OOTD Autumn Vibes

Ik zal eerlijk zijn. Qua natuur vind ik de herfst echt fantastisch maar qua temperatuur net even iets minder. Ik ben gewoon een koukleum en ben een stuk minder energiek in de winter. Doe mij maar lekker de lente of de zomer, heerlijk! Toch is de natuur in de herfst een plaatje en moesten er zeker wat typische herfstfoto’s gemaakt worden. Gelijk met een leuk outfitje. Lees je mee?

OOTD Autumn Vibes

Stiekem heb je deze jurk in april al voorbij zien komen in mijn OOTD My Favorite New Dress. Deze jurk is overigens nog steeds favoriet. Ik heb hem afgelopen zomer vaak gedragen en ga hem nu in de herfst en winter lekker door dragen. Dit doe ik door er simpelweg een trui overheen te dragen. Het lijkt dan geen jurk meer maar gewoon een rok.

Ik combineer de jurk met mijn zwarte trui van Superdry. Deze heb ik al een flinke tijd maar het blijft een fijne trui. Hij heeft een ribbeltjesstructuur en aan de zijkant twee ritsen. Hierdoor is de achterkant iets langer dan de voorkant. Verder is hij vrij basic en doordat hij zwart is ook eindeloos te combineren.

Onder de jurk draag ik een panty van 20 denier en stoere bikerboots. Deze zijn van het merk JJ Footwear en heb ik besteld bij de Laarzenwinkel. Een hele fijne aanrader als je nog op zoek bent naar mooie laarsjes voor de herfst/winter. Om de trui en de jurk goed te combineren voeg ik een zwarte, leren riem toe van Comegetfashion. Deze heeft een toffe riemsluiting en hij maakt, naar mijn mening, de look helemaal af.

Details

Draag jij weleens een trui over een jurk? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 19 november 2019 / 14:52

    Echt een hele leuke outfit!

  2. 19 november 2019 / 10:31

    Wat een lekkere rok dit! Toffe outfit. 🙂