fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Een gezellig middagje in Breda

Woensdag is het vaak moeder- en dochter dag. Ik ben zelf altijd vrij op woensdag en mijn moeder werkt meestal maar een aantal uurtjes. We plannen dan eigenlijk vaak iets leuks zoals een lunch. Uiteraard maken we tussendoor dan altijd wat foto’s voor op Instagram. Aangezien mijn moeder op een basisschool werkt en er afgelopen woensdag werd gestaakt konden we er een heel gezellig middagje weg van maken. Dat werd een gezellig middagje in Breda. Lees je gezellig met mij mee?

Zoals ik al zei, zodra ik met mijn moeder op pad ga proberen we wat lookjes te shooten. In de ochtend heb ik dan ook aan mijn blog gewerkt. Voornamelijk artikelen ingepland en mijn mails beantwoord. Hierna was het tijd om mijzelf te gaan klaarmaken. Wanneer er foto’s gemaakt moeten worden voor Instagram zorg ik voor nèt wat extra glam. Oftewel, een extra likje concealer en mijn haren, deze keer, in de krul. #timetoshoot

In Breda parkeer ik het liefst op de Vlaszak. Via hier loop je zo de stad in. Daarnaast vind ik dit deel in de stad echt ontzettend opgeknapt. Zo tref je hier de Ijssalon van Breda, Bobbi’s Bar, Bagels & Beans en The Cake Room. De welbekende ‘roze’ Instagram Hotspot. Omdat het al een uurtje of 1 was besloten mijn moeder en ik te gaan voor een tosti bij The Tosti Club. Onder het mom van ‘even snel’ wat lunchen en daarna lekker shoppen.

Helaas verliep dat iets anders. Sowieso was het er mega druk maar de hele bediening trok het niet en het liep finaal in de soep. We bestelden beide een verse muntthee, ik een tosti zalm en mijn moeder een sandwich tonijn. De broodjes kwamen eerder dan de muntthee, dat klopt natuurlijk al niet. Daarnaast was het minimaal een half uur wachten. Nu is dat op een tosti misschien niet zo erg maar op een muntthee natuurlijk wel wat overdreven. Ook merkte je onderling onrust en ergernis bij de bediening en we zaten er daardoor helaas niet helemaal op ons gemak. Overigens hebben we niets over de smaak te klagen gehad. Mijn tosti zalm was heerlijk, mijn moeder haar sandwich tonijn ook en de verse muntthee was natuurlijk sowieso prima.

Bron: My Jewellery

Mijn moeder wilt al een tijdje graag een lange jurk. Nu ben ik 1.78m. en is mijn moeder een stuk kleiner en dus is iedere jurk bij haar al gelijk een flink stuk te lang. Ik stelde haar voor om eens bij My Jewellery binnen te kijken en gewoon eens wat te gaan passen. We werden ontzettend goed geholpen en uiteindelijk heeft mijn moeder een super leuke, lange jurk (€ 44,95) en overslagrok (€ 39,95) gescoord. Beide stonden haar echt fantastisch!

Terwijl mijn moeder lief werd geholpen door de medewerkster in de boetiek, bedacht ik mij ineens dat ik ergens had gelezen dat je ook gaatjes kon laten schieten bij My Jewellery. Ik checkte het direct bij een andere medewerkster en gelukkig bevestigde zij dat. Dit kan overigens alleen op werkdagen. Eén gaatje kost € 10,95 en twee gaatjes kost € 19,95. Aangezien mijn moeder nog wel een tijdje bezig was besloot ik dat maar direct te doen. Ik wilde het al een hele tijd en dacht Why Not? De foto hierboven stuurde ik, eenmaal buiten, naar mijn vriend om het bewijs te leveren. Haha!

Eenmaal klaar met shoppen en gaatjes schieten (haha!) was het tijd om twee lookjes te shooten in Breda. De bovenste look hebben we geschoten in het Valkenbergpark in Breda. Altijd een heerlijk park om doorheen te lopen. Aan het water, aan de singel heb je deze leuke steiger liggen. Samen met het schattige bruggetje op de achtergrond het perfecte decor voor deze prachtige jurk van My Jewellery. Deze foto heb je overigens al voorbij zien komen op mijn Instagram. @Lindseybeljaars Volg je mij al?

Het andere lookje hebben we geshoot in de Catharinastraat. Altijd een leuk straatje, typisch Breda. Hier droeg ik mijn lange, zwarte teddycoat van Come Get Fashion. Samen met een coffee to go van Doppio een heerlijk stads sfeertje. Deze foto’s kun je binnenkort vanzelf voorbij zien komen op mijn Instagram.

Eenmaal terug in mijn woonplaats was het tijd om nog een campagne te shooten voor Garnier. Deze is speciaal gericht op de Loving Blends Lijn. Overigens een lijn waar ik absoluut over te spreken ben. Uiteraard ontzettend gaaf dat ik deel van deze campagne mocht uitmaken. De bovenstaan de foto is het resultaat hiervan geworden. Stiekem was ik zelf erg blij met hoe de foto is geworden en gelukkig kreeg ik er heel veel leuke reacties op. Altijd fijn!

Dit was hem, mijn gezellige middagje samen met mijn moeder in Breda. We doen dit natuurlijk vaker maar dit keer dacht ik: ‘Laat ik er eens een leuk verslagje van typen!’ Zal ik vaker wat verslagjes typen van dagjes weg? Let me know!

Ga jij weleens een dagje shoppen in Breda?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 14 november 2019 / 15:52

    Wat leuk om te zien! Wat is de foto van Garnier leuk geworden! Ik heb vorig jaar mijn tweede gaatje laten schieten bij My Jewellery!

  2. 13 november 2019 / 15:22

    Wat een leuke foto’s hebben jullie gemaakt, daarnaast een leuke middag gehad zo te zien.