fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OOTD New Levi’s Jeans + Kortingscode

Oh yes! Het is weer Outfit Tuesday! De laatste tijd ben ik lekker op dreef met het shooten van lookjes. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder en vriend die mij hier graag bij helpen. Vandaag laat ik je, met veel plezier, mijn gloednieuwe jeans van Levi’s zien. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee.

OOTD New Levi’s Jeans

Op het moment van het shooten van dit lookje was het heerlijk zonnig. Echt zo’n heerlijke nazomerse dag waarop shooten alles behalve een straf is. Eerlijk gezegd ben ik dan ook echt heel erg blij met de gemaakte foto’s.

Deze look draait natuurlijk om de broek. Deze heb ik gekregen van Kledingwebshop VT Mode. Het is een prachtige jeans in smoke show grey denim stretch denim. Het model is de Levi Mile High Super Skinny. Ik heb hem in de maat W28/L32. Het is natuurlijk altijd een beetje tricky om een jeans online te bestellen maar gelukkig heb ik al wat ervaring met het merk Levi’s. Ik was er dan ook al wel vrij zeker van dat deze broek ging passen. Eenmaal binnen en gepast zat hij direct als gegoten. Yes! Dit wordt mijn nieuwe favoriet. Gek he? Soms is dat gevoel gewoon zo, bij een broek. Heb jij dat ook weleens?

Ben je op zoek naar een fijne jeans voor heren? Kijk dan eens bij Pall Mall Jeans. Mijn vriend draagt deze vaak en is er ontzettend over te spreken. 

Ik combineer mijn jeans met een babyblauwe trui van NA-KD. Deze heeft een subtiele v-hals en zit verder lekker oversized. Het liefst stop ik hem een klein beetje in mijn broekrand voor een extra leuk effect. De trui is heerlijk warm en echt super zacht. #loveit Daarnaast vind ik ook de kleur echt perfect matchen met de grey denim, mijn blonde haar en mijn blauwe ogen. Ja, dit is echt een typisch ‘Lindsey’ Lookje.

Korting

Met de code VT-AMLZ-LEJF krijg je 10% korting op je aankopen.

Details

Wat vind jij van mijn nieuwe jeans van Levi’s?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 14 november 2019 / 15:53

  Wat een prachtige jeans, staat je super!

 2. 12 november 2019 / 20:35

  Wat een gezellige foto’s en super lief dat je moeder en vriend foto’s willen maken. Ik vind je blauwe trui echt prachtig!

 3. 12 november 2019 / 15:23

  waw, hele leuke stijl heb je zeg!

 4. 12 november 2019 / 12:39

  Wat een prachtige Jeans. Ik vind Levi’s een erg fijn merk. Super mooie kleur trui ook<3