fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

The Cake Room in Breda

Breda heeft er een nieuwe hotspot bij, namelijk The Cake Room! Ik woon vlakbij Breda en ben dus vaak in de stad te vinden. Uiteraard kon ik het niet laten om deze hotspot te checken. Ben jij dol op roze en zoet? Lees dan zeker verder!

The Cake Room in Breda

Een tijdje terug al ben ik er geweest met een vriendin. We dronken toen een heerlijke homemade lemonade en aten (dûhh!) een cupcake. Een weekje geleden ben ik er weer binnen gelopen voor een lekkere cupcake en toen dacht ik: ‘Het is tijd om hier iets over te schrijven!’

The Cake Room in Breda is geopend sinds half april. Wellicht ben ik met dit artikel wel wat late to the party, maar goed, ik kon het toch niet laten. Het is gewoon echt een tè leuke hotspot!

Een zwembad met sprinkles

De eyecatcher in de zaak is natuurlijk het zwembad met sprinkles. Zoeter, schattiger en meer roze dan dit ga je het niet krijgen. Dit zwembad tref je, eenmaal binnen, direct links, recht onder het raam aan. Slim, aangezien je hem duidelijk ziet van buitenaf.

Uiteraard zijn hier de nodige Instagram foto’s genomen! Ik ben zeker niet de enige want ik heb deze spot al op heel wat Instagram Accounts voorbij zien komen. Super leuk!

Je kunt overigens bij The Cake Room terecht voor nog veel meer dingen. Zo kun je er heerlijk lunchen met onder andere wafels en yoghurt bowls en genieten van een calorieënbom/freak shake. Geheel op z’n Amerikaans inclusief donuts, fruitloops en suikerspin.

Oh en zoek je nog een ‘roze’ locatie voor een feestje? Je kunt bij The Cake Room ook terecht voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een babyshower of een gender reveal!

Adres: Veemarktstraat 69 te Breda. 

Ben jij weleens bij The Cake Room geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

4 Reacties

 1. 20 september 2019 / 19:06

  Oeh dit ziet er echt onwijs leuk (en lekker) uit!

 2. 19 september 2019 / 10:20

  Oeh, hier moet ik echt eens langs gaan! 🙂

 3. 19 september 2019 / 10:12

  Wat een prachtige locatie alleen al. Jammer dat Breda zo ver weg van het noorden is. Je foto’s zijn ook heel mooi geworden.

 4. 19 september 2019 / 07:31

  Hier wil ik nog steeds graag naar toe! Woon ook dichtbij Breda, dus dat moet ik dan maar eens gaan plannen.