fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Zomerse Happy Socks Cadeauset

Tijd voor een vrolijk en zomers cadeau! Hierbij denk je natuurlijk direct aan Happy Socks. Ik mocht een mega leuke Zomerse Happy Socks Cadeauset ontvangen en in dit artikel laat ik ze natuurlijk aan jou zien. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, (schoon)broer, of misschien wel vader? Lees dan gezellig mee.

Zomerse Happy Socks Cadeauset

Deze cadeauset komt van de webshop HemdvoorHem.nl Sowieso zijn hun de perfecte webshop voor het vinden van een mooi cadeau voor een man. Ze hebben namelijk een gigantisch aanbod van veel verschillende producten en veel verschillende merken en het is hierdoor haast onmogelijk dat je er niets vind. In de webshop hebben zij een speciale button met ‘cadeaus’ en dat is waar je onder andere deze Zomerse Happy Socks Cadeauset treft.

Nu is mijn broer dol op Happy Socks. Volgens mij heeft hij zelfs geen andere sokken meer in zijn sokkenla liggen. Wanneer hij jarig is of bijvoorbeeld met kerst, dan is het vaste prik dat hij minimaal 1 nieuw paar ontvangt. Een cadeauset als deze is dus voor hem het perfecte cadeau.

Tri Colore

De officiële naam van deze cadeauset is ‘Tri Colore’ en eigenlijk spreekt de inhoud bij deze naam al voor zich. In de doos tref je drie paar sokken in drie verschillende kleuren, namelijk blauw, beige en zwart, uiteraard met de gezellige Happy Socks taferelen hierop. De blauwe sokken hebben een aardbeien print, de beige sokken hebben een hele kleurrijke grafische print en de zwarte sokken hebben een watermeloen print. Hoe mega leuk?

De set is kant en klaar ingepakt in een mooie cadeaudoos zodat het ook nog eens makkelijk geven is.

  • Deze Zomerse Happy Socks Cadeauset kost € 26,85 en is te koop bij HemdvoorHem.nl Hij is nu in de aanbieding voor € 20,95 

Wat vind jij van deze cadeauset? Weet jij iemand die je hier heel erg blij mee kunt maken?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 20 september 2019 / 19:03

    Wat leuk! Ik draag graag de sokken van happy socks!

  2. 20 september 2019 / 15:00

    Ik maak mezelf eens in de zoveel tijd blij met Happy Socks. Die watermeloenvariant heb ik zelf twee keer in mijn garderobe, omdat ik de sokken zelf had gekocht en mijn moeder ze mij een keer cadeau deed. Bijna dagelijks draag ik Happy Socks, behalve als ik een jurkje, rokje of korte broek draag.

  3. 18 september 2019 / 10:13

    Wat een grappige sokken! Ik vind Happy Socks altijd erg grappig, maar zou ze zelf toch niet zo snel dragen. 🙂