fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

OOTD de heide in bloei

Half augustus ben ik, samen met mijn moeder, naar de Loonse en Drunense duinen gereden. Ik kreeg een tip dat de heide prachtig in bloei stonden en natuurlijk moest ik daar wel gaan shooten voor instagram. Stiekem ben ik echt onwijs blij met de foto’s en vond ik ze too good not to share. Oftewel; tijd voor een OOTD de heide in bloei. Kijk je met mij mee?

OOTD de heide in bloei

Shooten in de Loonse en Drunense duinen is alles behalve een straf. Mijn moeder en ik maakte er een gezellige ochtend van. We begonnen met het shooten van verschillende outfitjes, vervolgens genoten we heerlijk van het prachtige Nationaal Park met een wandeling en sloten we de ochtend af met een heerlijke lunch bij de Roestelberg. Het leven van een blogger is zo slecht nog niet en het maken van Instagram foto’s is echt alleen maar heel erg leuk. Zeker als je dat samen met je moeder kunt doen!

Het parkeren van de auto deden wij uiteraard bij de Roestelberg. Bij dit cafeetje is echt genoeg plaats om je auto goed te parkeren. Vanuit hier loop je richting de zandheuvel en eenmaal boven aangekomen zie je de prachtige heides al liggen. Het is zo’n fijn en rustig gebied. Je ziet heel veel mensen lopen met honden en je treft ook veel ruiters. Gaaf! Uiteraard liepen wij recht op de prachtige heides in bloei af.

Uiteindelijk vonden we een toffe boomstronk en deze diende als perfecte locatie voor dit lookje. Ik koos voor een match met het natuurgebied door mijn prachtige jurk van My Jewellery aan te trekken. Deze heb ik al een tijdje en zit zo ontzettend fijn en mooi. Het roze bloemenprintje past natuurlijk helemaal bij de setting. Om de look niet te truttig te maken draag ik mijn stoere bikerboots van My Jewellery eronder. Mijn favoriete combinatie!

Had jij dit lookje al gespot op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

De rest van de merken van de sieraden die ik draag tref je hieronder bij de bulletpoints. 

Details

Ben jij weleens in de Loonse en Drunense Duinen geweest? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

3 Reacties

  1. 17 september 2019 / 10:27

    Prachtige foto’s zijn het geworden! Je jurk vind ik heel mooi! Leuk gecombineerd ook met die schoenen.

  2. 17 september 2019 / 08:22

    Oeh, vet leuke jurk!

  3. 17 september 2019 / 07:23

    Mooie jurk! De duinen zijn niet ver van mij vandaan, maar toch is het al heel lang geleden dat ik er ben geweest. Toch weer eens doen eigenlijk, maar jammer dat de heide nu al niet meer in bloei staat. Leuk dat je dit samen met je moeder doet!