fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Garnier Argan Voedende Dagcrème

Hi allemaal! Het is weer tijd voor een review van Garnier. Dat is al meer dan een jaar geleden en destijds reviewde ik de Garnier Micellaire Reinigingsgel. Gek eigenlijk, ik ben namelijk echt dol op het merk. Ze zijn op de markt met een nieuwe crème, namelijk de Garnier Argan Voedende Dagcrème. Een musthave of niet? In dit artikel vertel ik je er alles over.

Garnier Argan Voedende Dagcrème

Deze dagcrème behoort tot de Garnier Bio Lijn. Deze lijn is biologisch gecertificeerd en 100% natuurlijk, oftewel vegan. Alle ‘steringrediënten’ zijn biologisch verbouwd en (waar mogelijk) fair-trade verhandeld. Daarnaast wordt, overal waar het mogelijk is, gerecycled materiaal en recyclebaar materiaal gebruikt, zonder in te leveren op de prestaties van onze producten. Ik vind deze lijn echt een hele goede stap van Garnier. Voor mij is het overigens voor het eerst dat ik een product uit de Bio Lijn test, dus dat maakt het wel extra leuk.

De Garnier Argan Voedende Dagcrème is ideaal voor de gevoelige, droge huid. De crème is verrijkt met biologisch geteelde arganolië, aloë vera en hyaluronzuur. Arganolie bevat een hoge concentratie aan vetzuren. In Marokko wordt deze boom ‘het groene goud’ genoemd en de Berber vrouwen gebruiken de olie uit de zaden al eeuwenlang om de huid te voeden. De arganolie zorgt voor een extra hydratatieboost, vandaar dat deze dagcrème ook verrijkt is met de olie.

Het zorgt voor een intense hydratatie tot wel 48 uur. De dagcrème beschermt en verzorgt intensief en laat de huid onmiddellijk soepel aanvoelen.

De verpakking spreekt me in ieder geval direct aan. Het blijft een typische Garnier verpakking maar dan net even wat ‘gepimpt’. De ‘Bio’ en de ‘Argan’ komen duidelijk naar voren en zowel de kartonnen verpakking als de tube met de dagcrème is qua vormgeving precies hetzelfde. Al tref je op de verpakking nog wat extra informatie wat betreft het product. De dagcrème zelf zit in een groene tube. Perfect! Ik heb mijn dagcrèmes namelijk het liefst in een tube.

Gebruik

Het is natuurlijk een dagcrème, dus bij voorkeur breng je hem iedere ochtend aan op een gereinigde huid. Toch geeft Garnier aan dat hij ook prima als nachtcrème kan worden gebruikt voor een extra rijke verzorging. Wederom natuurlijk ook op een gereinigde huid.

Conclusie

De crème beviel me direct heel erg goed. De tube werkt fijn, de substantie van de crème is prima en hij ruikt echt heerlijk. De crème laat zich makkelijk uitsmeren, hij trekt snel in en vormt een prima basis voor mijn make-up. Mijn huid voelt gedurende de dag gevoed en gehydrateerd aan. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik hem niet rijk genoeg vind voor een nachtcrème. Ik gebruik hem dus wel echt puur als dagcrème en daarvoor bevalt hij me prima. Ik kan hem je dus zeker aanraden!

Deze Garnier Argan Voedende Dagcrème bevat 50ml. , kost € 11,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Heb jij een product van Garnier in je routine zitten? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 16 september 2019 / 16:08

    Ik ben zo benieuwd naar deze lijn van Garnier! In mijn routine gebruik ik overigens iedere dag het micellair water van Garnier.