fbpx
5   135
63   374
32   178
76   132
68   113

OOTD Zwarte overslagbroek + 15% kortingscode

Heb je er weleens van gehoord? Een overslag broek? Nou ik dus nog nooit! Van een rok wel maar niet van een broek. Het bestaat toch echt want ongeveer twee weken geleden kreeg ik er eentje toegestuurd. In dit artikel ga ik hem je natuurlijk laten zien. Lees zeker even verder want ik heb voor jullie ook nog een hele leuke kortingscode van 15%.

OOTD Zwarte overslagbroek

De eyecatcher in deze look is natuurlijk absoluut de broek. Het is dus een overslagbroek en tijdens het uitpakken van het pakketje moest ik toch wel heel even nadenken. Uiteindelijk heb ik uitgevonden hoe het werkt. Je knoopt de ene helft aan de voorkant en de andere helft aan de achterkant en voila! Dit is het eindresultaat. Een fantastische broek, als je het mij vraagt. Hij is ontzettend comfortabel en heerlijk luchtig, echt een aanwinst.

Ik combineer hem met een mosterdgeel topje dat ik vorig jaar kocht bij Costes. Om hem een extra speelse touch te geven heb ik hem opgeknoopt. Persoonlijk vind ik dat hierdoor de broek ook veel beter tot zijn recht komt. Het kleurtje van de top vond ik vooral erg leuk staan met de cognackleurige details van de tas en de slippers.

De ronde, rieten tasjes zijn op dit moment natuurlijk helemaal on trend. Deze variant is vrij klein maar mijn telefoon, sleutels en zonnebril passen er prima in. Perfect dus voor bijvoorbeeld een festival! Ik vind dat het tasje hier de look helemaal afmaakt. Mijn sandaaltjes hebben, net als het tasje, cognac kleurige, lederen bandjes voor een goede match. 

15% kortingscode

Ben jij nu ook verliefd geworden op deze broek en/of tas? Of wellicht op andere items uit de webshop van Island Goddesses? Vergeet dan niet mijn kortingscode toe te voegen in je winkelmandje, want dat levert toch een leuke korting op van 15%. De code is ‘lindseybeljaars15’ en hij is geldig tot 23 september.

Had jij dit lookje al gespot op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

De rest van de merken van de sieraden die ik draag tref je hieronder bij de bulletpoints. 

Details

Zou jij deze broek zelf dragen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 1 september 2019 / 17:53

    Het is misschien raar, maar ik geloof dat ik nog steeds niet helemaal snap hoe de overslagbroek in elkaar zit. Is ie nou ook voor een deel open?