fbpx
0   5
13   34
65   135
97   454
54   137

Costa Rica Sale Shoplog

Het is je vast niet ontgaan, over een tijdje stap ik in het vliegtuig naar Costa Rica. Helaas duurt het nog wel eventjes en stiekem kan ik echt niet wachten. We gaan in Costa Rica rondreizen met een backpack en een 4×4 truck dus het was de hoogste tijd om te shoppen. Ik ben gegaan voor hele luchtige, dunne kleding die niet kreukgevoelig zijn. Gelukkig zijn een hoop zomeritems inmiddels goed in de sale dus ik heb lekker geshopt met goede korting. Benieuwd wat ik heb geshopt? Kijk mee naar deze Costa Rica Sale Shoplog.

Costa Rica Sale Shoplog

Zwart shortje van Vero Moda

Onmisbaar zijn natuurlijk goede basics. Ik koos voor dit simpele zwarte shortje dat is gemaakt van 55% linnen en 45% viscose. Oftewel, hij is heel licht, zit als gegoten, neemt zeer weinig plek in beslag en kreukt niet. Hij heeft een elastische band, steekzakken op de heup en ‘neppe’ kontzakjes. Een ideaal broekje om bij te hebben.

Dit shortje was afgeprijsd van € 16,99 naar € 7,- 

Gele bandeau top van Jacqueline de Yong

Ik heb heel veel high waist items, zowel rokjes als broekjes. Tijdens het speuren naar de sale Jacqueline de Yong kwam ik deze top tegen. Hij is knalgeel en heeft een heel leuk zwart/wit bloemenpatroon. Het geeft me echt vakantievibes en ik kan me voorstellen dat deze top echt perfect van pas komt. Ideaal voor over je bikini, shortje eronder en klaar!

Deze top was afgeprijsd van € 14,99 naar € 6,- 

Leopard short van Noisy May

Jawel! Nog een shortje. Dit is een mega leuk, beige kleurig shortje met een leopard print. Hij valt highwaisted en wijd, waardoor het net een rokje is. Hij heeft ook steekzakken op de heup en ik draag hem in de maat XS. Een zwart topje erboven, slippertjes eronder en ik ben good to go! 

Dit shortje was afgeprijsd van € 26,99 naar € 17,50 

Groene top van Pieces

Een top zoals dit is natuurlijk altijd handig. Het is een mega basic topje met spaghetti-bandjes. Dit is natuurlijk gewoon altijd handig om bij te hebben. Het is wederom een heerlijk licht stofje dat niet kreukt. Ik denk dat ik deze tijdens mijn reis veel ga dragen.

Deze top was afgeprijsd van € 24,99 naar € 10,- 

Navy crop top van Jacqueline de Yong

Wederom een crop topje. Eigenlijk heb ik deze met dezelfde reden besteld als de gele bandeau top. Ik heb heel veel high waisted shortjes en rokjes en ik was nog op zoek naar leuke croptops. Dat is met deze twee tops uit deze sale shoplog goed gelukt. Ze gaan allebei mee in mijn backpack.

Dit topje was afgeprijsd van € 16,99 naar € 7,- 

Alle items heb ik gekocht in de sale van Sans Online. Op dit moment hebben zij echt hele goede kortingen tot wel 80%. Deze bestelling kostte in totaal € 100,95 en nu heb ik het in deze sale gescoord voor € 47,50. Goede deal toch? Op dit moment wil ik alleen nog even kijken tussen de sale Only naar een spijkerbroek. Hopelijk gaat me dat ook nog lukken, maar voor nu ben ik in ieder geval al helemaal tevreden. 

Heb jij nog iets gescoord in de sale?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 28 augustus 2019 / 19:08

    Oeh, hele leuke aankopen! Die gele top is mijn favoriet. 🙂

  2. 28 augustus 2019 / 09:10

    Wat heb je leuke items gescoord! <3
    Alvast heel veel plezier met je reis naar Costa Rica.
    Liefs,
    Evelien