fbpx
210   214
86   245
58   121
13   197
66   392

Goodiebox Unboxing Augustus

Aan het einde van de maand is er altijd zo’n cadeautjes-gevoel. Dat komt omdat ik dan iedere maand de Goodiebox ontvang en ik het iedere keer weer ontzettend leuk vind om de box uit te pakken. Het blijft iedere maand een verrassing en dat is natuurlijk alles behalve vervelend. Deze maand heet de box ‘Recharge’ en ik ga hem unboxen en je er alles over vertellen. Lees je mee?

Goodiebox Unboxing Augustus

Unboxing Recharge Goodiebox

“Laad je jezelf net zo vaak op als je telefoon? Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag: hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden.

We dagen je deze maand uit om de pauzeknop in te drukken en bewust stil te staan om (weer) op te laden. Om je daarbij te helpen vind in deze box vijf heerlijke goodies die je zintuigen zullen prikkelen. Proef de snoepjes die je haar laten groeien, ruik de geur die doet denken aan champagne en kersenbloesem en luister ondertussen naar de Podcast die we speciaal voor jou gemaakt hebben.

Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer de neiging hebt om 200 km/u te gaan. Jij bent degene die in charge is.. en dat is precies hoe we je het allerliefste zien!

Liefs,
Team Goodiebox”

Het ‘rechargen’ doe je volgens Goodiebox met de volgende 5 items: 

MineTan violet everyday glow zelfbruiner

Ga je het liefst voor een meest natuurlijk resultaat? Dan zit je met deze violet zelfbruiner goed. Deze zelfbruiner heeft een paarse ondertoon in plaats van een oranje ondertoon. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijk resultaat krijgt in plaats van een te warm resultaat. Je smeert je ermee in en vervolgens bouwt de kleur zich geleidelijk op. Ik doe dit met een speciale handschoen, maar doe je dit niet, dan moet je er wel even voor zorgen dat je na het insmeren je handen goed wast. Een groot voordeel is dat deze zelfbruiner niet ruikt als een typische zelfbruiner en dat hij snel droogt waardoor er geen vlekken vormen.

Deze MineTan violet everyday glow zelfbruiner kost € 24,95

Beaver Professional cherry blossom shampoo

Ah een travelsize shampoo, dat komt altijd wel van pas. Dit is een shampoo die geen harde sulfaten bevat, zoals SLS en SLES. Dit zijn ‘harde reinigers’ die (overdreven gezien) ook het natuurlijke beschermlaagje van je hoofdhuid en haren aantasten en dit kan zorgen voor een droge, trekkerige en schilferige hoofdhuid. Deze Cherry Blossom shampoo ruikt echt heel erg lekker en mijn eerste wasbeurt is hier prima mee bevallen. Voor nu denk ik dat ik hem ga bewaren voor mijn reis naar Costa Rica, want daar is het een perfect formaatje voor.

Deze Bever Professional cherry blossom shampoo bevat 60ml. en kost omgerekend € 3,59

Fugent World glazen nagelvijl

Een nagelvijl is natuurlijk altijd handig, maar ik moet zeggen dat ik echt al een paar glazen nagelvijlen heb. Voor mij is dit dus niet echt een heel bruikbaar item. Maar goed, mocht je er nog geen hebben dan is het wellicht wel erg leuk. Een glazen nagelvijl is bedoeld om je nagels te vijlen zonder dat je nagels splijten of breken en hij helpt je nagels versterken. Een glazen nagelvijl gaat overigens ook vele malen langer mee dan een kartonnen variant. Een goede investering dus!

Deze Fugent World glazen nagelvijl kost € 10,- 

Zarkoperfume Pink Molecule 090*09

Ah super verrassend. Een Eau de Parfum in de Goodiebox. Mega leuk! Volgens Zarkoperfume ruikt hij als een warme bries die wordt gemengd met water en de geur van de Deense bossen donkere bomen. Het wordt betoverd met aantekeningen van bepaalde vlierbloesem, zwarte orchidee, roze moleculen en donkere trænoter. Het is een geur die unieke moleculaire verbindingen bevat waardoor het echt jouw unieke geur wordt zodra je hem opspuit. Heel erg tof! Dit is uiteraard de travelsize en ik ga hem een tijdje proberen. Wie weet schaf ik ooit nog eens de fullsize variant aan, als hij me echt goed bevalt.

Deze Zarkoperfume Pink Molecule 090*09 bevat 5ml. en kost omgerekend € 6,25

HairLust hair growth formuls gummies

Hairgummies!! Ik heb er al meerdere malen van gehoord, maar ze nog nooit geprobeerd. Daar gaat nu uiteraard verandering in komen. Het zijn kleine snoepjes waarvan je er drie per dag in dient te nemen. In de gummies zit een mix van vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen in die de hoofdhuid en haarzakjes van binnenuit van voeding voorzien om zo de haargroei te stimuleren. Ken je die fruitige yoghurtsnoepjes? Qua smaak doen ze mij hier ontzettend aan denken. In dit potje zitten 45 gummies en daarmee kan ik dus 15 dagen vooruit. Dit is niet lang genoeg om ze echt goed te testen, maar als ze mij na 15 dagen nog goed bevallen dan ga ik zeker een fullsize exemplaar kopen om dit experiment volledig te kunnen testen. In de box tref je overigens ook nog een kortingscode aan voor 10% korting voor de HairLust webwinkel.

Deze HairLust hair growth formuls gummies kost omgerekend € 16,48

Conclusie

Gezien de vakantieperiode heeft Goodiebox, naar mijn mening, een heel leuk thema gekozen. In deze box zitten absoluut een aantal interessante producten. Het meest benieuwd ben ik naar de Cherry Blossom Shampoo en de Hair Growth Formuls Gummies. Het blijft leuk om nieuwe producten en merken te leren kennen met behulp van een surprise-box.

De totale waarde van deze box is €61,27 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Dit is minder dan ik van Goodiebox gewend ben. Maar goed, het blijft natuurlijk een goede deal. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

Gebruik de code HAPPYBRUSH bij het bestellen van je eerste box en je krijgt er nu tijdelijk een gratis Niré kwastenset bij cadeau 🙂

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Augustus! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 30 augustus 2019 / 11:32

    er zitten leuke producten in en nieuwe dingen uitproberen is altijd fun