fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Costa Rica komt steeds dichterbij

Mijn vakantiebestemming van 2019 is Costa Rica. Geloof me, ik kan echt niet wachten tot het moment dat wij in het vliegtuig stappen. We moeten helaas nog eventjes wachten maar gelukkig komt de datum steeds dichterbij.

Costa Rica komt steeds dichterbij

Geloof mij, er is geen forum, blog of site die ik niet over Costa Rica heb gelezen. Ik vind het heerlijk om me voor te bereiden op een verre reis en ik lees mij dan ook altijd zo goed mogelijk in. Dat heb ik zowel bij West-Amerika als Thailand ook gedaan en dat heeft echt zijn vruchten afgeworpen.

Toch wil ik alles behalve het ‘had ik maar’ gevoel hebben bij terugkomst. Ik wil gewoon echt 100% zeker weten dat we er alles uitgehaald hebben en dat we gezien hebben wat we graag wilden zien. Vandaar dat ik in dit artikel toch even een oproepje doe.

Ben jij of ken jij iemand die in Costa Rica is geweest? Dan ontvang ik heel erg graag tips!! Ik zou het echt ontzettend op prijs stellen als je in de comments eventjes de tijd neemt om ons wat leuke tips te geven. Deze tips mogen wat mij betreft alles zijn. Leuke eettentjes, de leukste slaapplaatsen, de prachtigste plekken of juist hele praktische tips. Geloof me, het wordt echt ontzettend gewaardeerd.

Alvast ontzettend bedankt! X 

Delen = lief!! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: