fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Never not taking photos

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dol ben op foto’s maken. Niet perse een ‘selfie’ maar gewoon een foto in het algemeen. Ik vind het heerlijk om te doen en kan er absoluut mijn creativiteit in kwijt. Met mijn perfectionele instelling ben ik niet snel tevreden maar met een lucky shot kan ik altijd ontzettend blij zijn. De meeste foto’s maak ik met mijn telefoon en in dit artikel vertel ik je er meer over.

Never not taking photos

iPhone XR hoesjes

Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon, namelijk een iPhone XR. Ik heb al zolang ik mij kan herinneren een iPhone en ik zal niet heel snel meer switchen naar bijv. een Samsung. Ik ontving mijn telefoon en ik ben eigenlijk direct gaan zoeken naar toffe iPhone XR hoesjes. Rondlopen met een telefoon zonder hoesje en zonder protectionscreen vind ik namelijk echt helemaal niks!

Ik koos voor een ‘jungle’ vibe en koos voor een doorzichtig, siliconen hoesje met hierop een print vol met groene bladeren. Speciaal voor het maken van onder andere selfies heb ik hierop een hele leuke roze popsocket geplakt met avocado’s erop. Mega cute!

Instagram

De iPhone XR heb ik vooral gekozen vanwege de camerafunctie. Een vriendin van mij had hem al en ik was direct zo onder de indruk van de portretfunctie, dat ik dacht: ‘Die moet ik hebben!’ Tsja.. zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels heb ik hem al een tijdje en ben ik er echt super blij mee. Sowieso heb ik er al mega veel foto’s mee gemaakt en verder werkt hij ook gewoon helemaal naar wens. Wat mij betreft is het dus echt een dikke aanrader!

Een leuk weetje: alle foto’s op mijn instagram account (@lindseybeljaars) zijn gewoon gemaakt met mijn iPhone XR. Volg jij mij al?

Op dit moment ben ik alleen nog wel aan het rondneuzen voor nieuwe hoesjes. Er zijn zo ontzettend veel prachtige hoesjes te verkrijgen, dat ik het wel leuk vind om een soort collectie op te bouwen. Zo kan ik hier en daar wat switchen en wellicht matchen met mijn outfit om helemaal #instaproof te zijn.

Ik ben benieuwd: Maak jij graag foto’s? Zo ja, doe jij dit met een speciale camera of met je smartphone? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: