fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn vakantiebestemming van 2019 is…

Whieehoe! Het was weer de hoogste tijd om een vakantiebestemming voor 2019 te kiezen. Een tijdje terug postte ik een artikel met als titel: ‘5 landen buiten Europa die ik wil bezoeken‘. Inmiddels hebben we hier 1 bestemming van gekozen. Ben jij benieuwd wat onze vakantiebestemming van 2019 is? Lees mee.

Mijn vakantiebestemming van 2019 is…

Het lijstje van de vijf landen buiten Europa die ik wil bezoeken is als volgt:

 • China
 • Australië/Nieuw-Zeeland
 • Zuid-Afrika
 • Canada
 • Costa Rica

Uiteraard zijn er nog veel meer landen buiten Europa die ik wil bezoeken maar dit is puur even de top 5 op dit moment voor mij. Inmiddels zijn onze tickets geboekt en kan ik bekend maken dat onze reis in 2019 naar Costa Rica gaat! Ik ga samen met mijn vriend en nog twee vrienden van ons, met z’n viertjes dus. Heel gezellig!

Na een roadtrip door West-Amerika en een rondreis door Thailand is het dus nu tijd voor een reis door Costa Rica. Wij gaan in totaal 3 weken en gaan in die tijd zoveel mogelijk proberen te zien van het land. Kom maar op met die Pura Vida! Buiten onze vliegtickets hebben wij op dit moment nog niets geboekt maar binnenkort komen we weer bij elkaar om de rest van de reis globaal te plannen.

Ik ben natuurlijk begonnen met het doorspitten van forums, blogs en boeken. Maar, ik hoop dat ik nog wat gouden tips kan losweken onder mijn lezeressen. Dus ben (of ken) jij iemand die in Costa Rica is geweest en heb jij voor mij tips/mustsees/no go’s of wat dan ook. Please let me know! Dit waardeer ik echt enorm!

Uiteraard kunnen jullie, net als van mijn afgelopen twee reizen, weer mega leuke verslagen (vol foto’s!!) lezen van mijn reis door Costa Rica! 

Nu weet je mijn vakantiebestemming van 2019 is. Wat is jouw vakantiebestemming deze zomer? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. Denise
  20 mei 2019 / 19:58

  Heey lindsey,
  Toevallig ben ik in 2015 in Costa Rica geweest.
  Wat je echt niet mag overslaan is tortuguero np.
  Wij sliepen in turtle beach lodge. Dit ligt midden in de jungle en je kunt er alleen met een bootje komen echt super gaaf!

 2. 17 mei 2019 / 19:29

  Zalig… benieuwd naar je foto’s !

 3. 16 mei 2019 / 22:50

  Gave bestemming en een tof vooruitzicht! Ben benieuwd hoe je Costa Rica gaat ervaren. Ik ben in ieder geval jaloers..
  Voor de zomer heb ik nog niets definitief, maar wel eind van het jaar een backpack trip naar Azië! 🙂

 4. 16 mei 2019 / 10:32

  Wauw, wat een bestemming! Alvast veel voorpret gewenst! Ik kijk uit naar je reisverslagen. ?

 5. 16 mei 2019 / 08:20

  Wat ontzettend tof! Geweldig om zo veel van de wereld te kunnen zien. Wij wilden deze zomer ook naar de zon, maar ik vind dat eigenlijk helemaal niet zo’n prettig idee nu ik zwanger ben. Ik denk dat wij of naar Disneyland gaan, of een midweek in Nederland.