fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

OOTD Baby Blue

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe outfitpost. Inmiddels begint dit wel een vast ritueel te worden op de dinsdag. Vandaag is het tijd voor een erg zomers lookje en eentje waar ik zelf ontzettend blij mee ben. Dit is gewoon echt een typisch lookje voor mij en in dit soort outfitjes . Kijk je mee?

Vorige week plaatste ik al een foto in mijn instagram feed (@Lindseybeljaars) met deze look. Ik kreeg hier direct hele leuke reacties op! Volg je mij trouwens al op Instagram? #wouldbenice

Mijn t-shirt is baby blauw en is van het merk Levi’s. Je ziet het op de foto’s niet heel erg duidelijk maar in het heel licht blauw staat het welbekende logo op het shirt gedrukt. Mijn rok is van het merk Jacqueline de Yong en ik heb hem besteld via Sans Online. Het is voor mij echt het perfecte witte, ‘destroyed’ denim rokje. Om de look af te maken draag ik mijn matchy sneakers van Lacoste. Deze sneakers behoren absoluut tot mijn favorieten en lopen echt fantastisch.

Qua details ben ik zeker ook los gegaan in dit lookje. Ik draag een tasje en een riem met dezelfde snakeprint. Jawel, sinds kort ben ik helemaal into de snakeprint trend. Daarnaast draag ik een donkerblauwe haarband en om mijn arm een scrunchie als ‘armbandje’. Deze zijn beide van My Jewellery. Om de look verder af te maken draag ik zilveren sieraden van o.a. Pandora, My Jewellery en Heart to Get en een donkerblauwe zonnebril van Pull&Bear.

Details 

Wat vind jij van mijn lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 12 juli 2019 / 23:22

  Goede foto;s, leuke outfit. Mooie inspiratie.

  Rob

 2. 11 juli 2019 / 13:00

  Leuk outfitje! Staat je goed

  Bettie

 3. 9 juli 2019 / 15:34

  Love the outfit! Heerlijk zomers!

 4. 9 juli 2019 / 11:21

  Leuke combi! Heb ook een wit spijkerrokje, maar draag deze eigenlijk nooit, omdat ik ‘m niet leuk gecombineerd krijg.

 5. 9 juli 2019 / 10:23

  Zo’n leuke outfit! Lekker casual 🙂