fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

De snakeprint trend

Ik geef toe, ik ben een beetje ‘late to the party!’ Zo nu en dan komt er een trend waar ik niet meteen ‘op duik’ maar waar ik even aan moet wennen. Dit was zo met scrunchies maar zeker ook met de snakeprint trend. Inmiddels ben ik toch over stag en heb ik mijn eerste snakeprint items aangeschaft. Alles wat je verder over deze trend moet weten lees je in dit artikel.

De snakeprint trend

De dierenprints zijn dit seizoen hotter dan ooit. Natuurlijk is de leopard print op dit moment niet weg te denken  uit het straatbeeld maar ook de snakeprint maakt een fantastische entree. Sterker nog, de leopard print lijkt een serieuze concurrent te hebben gekregen. Het is een compleet nieuwe print die, volgens de fashionista’s, in geen kast mag ontbreken.

De snakeprint is er in verschillende kleuren maar mijn favoriet is de klassieke zwart/wit/grijs versie. Zeker in combinatie met een pastelkleurtje vind ik het een hele toffe combi voor de lente. Al matched het ook perfect met een felle kleur zoals rood of kobaltblauw. De print is naar mijn mening stoer en vrouwelijk en kan iedere simpele outfit lekker wat extra spice geven.

Je treft de snakeprint overigens echt overal. Op broeken, shirtjes, jurkjes, blazers maar ook op accessoires zoals oorbellen en tasjes. Oh en ook laarsjes met een snakeprint zijn helemaal hot. Ik scoorde mijn accessoires bij Marody. Zoals gezegd moest ik even aan de trend wennen maar inmiddels ben ik helemaal om en kun je mij geregeld zien met een snakeprint touch in mijn outfit. Binnenkort post ik nog een OOTD op mijn blog waarin je deze accessoires gecombineerd in een outfit kunt zien. Mocht je hier benieuwd naar zijn, houd dan zeker mijn blog en instagram (@lindseybeljaars) in de gaten.

Ik heb overigens van deze webshop ook een heel tof rond strandlaken ontvangen met hierop groene monstera bladeren. Een hele vrolijke handdoek met schattige flosjes aan de zijkant die deze zomer heel goed van pas gaat komen. 

Wat vind jij van de snakeprint trend? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 28 mei 2019 / 00:17

  Ik heb pas een leuke snakeprint jumpsuit en jurk besteld. En heb ook een snakeprint scrunchie. Wel een leuke print, maar moet het wel afwisselen of combineren met een egale kleur.

 2. Lindsy
  24 mei 2019 / 06:53

  Ik vind het helemaal niks. Vind het ook niet bij me passen.
  Dus ik sla deze trend over 🙂

 3. 23 mei 2019 / 14:55

  Ik herken dat wel, dat je bij sommige trends even moet wennen voordat je ze zelf uitprobeert. Dat had ik met flared broeken en panterprintjes. Maar inmiddels gek op beiden! De snake print wil ik ook nog op één of andere manier aan mijn kledingkast toevoegen.

 4. 23 mei 2019 / 13:46

  Super leuke items! Ik ben ook gek op de snake print. Heb er een leuke blouse van.

 5. 23 mei 2019 / 10:19

  Heel erg leuk! Ik ben de laatste tijd opeens heel erg fan van panter, ook wat laat misschien. Better late than never! 🙂

 6. 23 mei 2019 / 08:55

  Ik vind het ook een erg leuke print. Ook ter afwisseling van de panterprint, waar ik een beetje in kan doorslaan haha. Leuke items heb je ook uitgezocht.