fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Yes! Het is weer zover; een review van een product van La Roche-Posay. Ik ken het merk zelf al vrij lang en ik heb er al meerdere producten van geprobeerd. Vandaag is het tijd voor een gloednieuw product, namelij het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum. Geloof me, dit wil je lezen! Let’s Go!

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

La Roche-Posay is een merk dat je gespot kunt hebben in je apotheek. De producten worden ontwikkeld in een Dermatologisch Laboratorium. Het merk neemt zich iedere dag als opdracht voor om voor al zijn formules een perfect evenwicht te vinden tussen doeltreffendheid en tolerantie.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

De verpakkingen van La Roche-Posay zijn altijd on point. Niet fel, blij of hip maar juist heel rustig en clean. Door dit soort vormgevingen krijg ik altijd het gevoel dat je ècht een product gebruikt waar over na is gedacht en wat bestaat uit goede ingrediënten.

De kartonnen verpakking is wit met een zwarte tekst en een fris blauwe kleur. Het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum zelf zit in een flesje met een wit dopje erop. In de verpakking word een pipetje bijgeleverd waarmee je het serum makkelijk kunt aanbrengen. Het product is blauw van kleur.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Dit La Roche-Posay Hyalu B5 Serum is een hydraterend anti-rimpel serum. Ik ben nu 25 jaar en je zou misschien denken dat het veel te vroeg is om te gaan smeren met anti-rimpel producten. Toch is dat niet het geval aangezien je deze producten juist heel goed preventief kunt gebruiken. Hij belooft de elasticiteit van de huid te verbeteren, rimpels te verminderen en de huid volume en hydratatie te geven.

Ingrediënten

  • Hyaluronzuur: hydratatie & volume
  • Vitamine B5: boost de cellulaire regeneratie
  • Madecassoside: anti-inflammatoire werking
  • La Roche-Posay Thermaal water

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Gebruik

Dit serum gebruik je iedere ochtend en avond vóór je dag/nacht verzorging. Je kunt dit dus zien als een extra stap die je neemt vóór de rest van je routine.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Conclusie

Om een goede mening over dit La Roche-Posay Hyalu B5 Serum te kunnen vormen heb ik het natuurlijk een tijdje gebruikt. Iedere ochtend en avond vóór de rest van mijn verzorging, precies netjes volgens de gebruiksaanwijzing. Ik heb nog geen rimpels dus om te testen of het de rimpels vermindert is voor mij onmogelijk. Wel kan ik zeggen dat het serum heerlijk aanvoelt op de huid. Het geeft een heel fris en schoon gevoel en mijn huid voelt de hele dag goed gehydrateerd aan. In dat opzicht heb ik dus echt het idee dat het serum iets voor mijn huid doet en laat ik het zeker als extra stap in mijn routine.

Dit La Roche-Posay Hyalu B5 Serum bevat 30ml. en kost € 37,95 (Uitsluitend verkrijgbaar in jouw (online) apotheek)

Welk product is onmisbaar in jouw dag- of avondroutine? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. Yvonne
    21 januari 2019 / 06:13

    Niets wat je op je huid smeert kan je rimpels (die je dus al hebt) verminderen. Dat is al wetenschappelijk bewezen en zal ook La Roche Posay beamen. Dat wil niet zeggen dat het niet lekker aanvoelt op je huid om dit soort serums te smeren.