fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Inspiratie voor nieuwe outfits

Soms ben ik het even kwijt, die inspiratie voor nieuwe outfits. Mijn kledingkast hangt vol met toffe items maar zo nu en dan ben ik de nieuwe combi’s toch een klein beetje kwijt. Zodra ik dan terug val in steeds dezelfde lookjes vind ik het hoog tijd voor wat nieuwe inspiratie. Hoe ik hier aan kom? Ik laat het je in dit artikel weten. Lees je mee?

Inspiratie voor nieuwe outfits

Instagram 

Om te beginnen natuurlijk Instagram. Ik struin iedere dag uren op dit Social Media kanaal en ik doe hier ongelofelijk veel inspiratie op. Ik heb zo mijn favoriete accounts en deze brengen mij altijd weer op nieuwe ideeën. Overigens krijg ik hier ook genoeg inspiratie voor de mooiste Instagram plekjes en ‘leuke en afwisselende poses’ voor op de foto. Volg jij mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik heb sinds kort een nieuwe instagram-feed.

Webshops 

Mijn tweede inspiratiebron zijn allerlei toffe fashion webshops. Vorige week plaatste ik de OOTD Baby Blue en voor deze look heb ik inspiratie opgedaan bij Asos. Ik zag daar een model een heel tof wit rokje aan hebben gecombineerd met een slangenprint en daarop ben ik in gegaan voor deze look. In de webshop was de look gecombineerd met zwart en ik heb dit gedaan met baby blauw om er toch mijn eigen draai aan te geven. Hij is leuk geworden toch?

Magazines

The good old magazines, stiekem ben ik er nog steeds zo dol op! Ik vind het heerlijk om lekker te bladeren in een magazine. Even geen ‘schermtijd’ en gewoon foto’s en papier. Ik blijf de foto’s in de magazines altijd heel mooi vinden aangezien er in die fotoshoots nog steeds belachelijk veel tijd wordt gestoken. De details zijn altijd on point en ik haal hier heel veel inspiratie uit.

Oh en vergeet ook de ‘real life’ niet. Ik vind het heerlijk om lekker in de stad op een terrasje ‘mensen te kijken’ en zo nu en dan doe ik hier ook hele leuke inspiratie op! 

Waar haal jij je inspiratie voor nieuwe outfits vandaan? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 28 juli 2019 / 18:20

    ik vind het helemaal leuk! en ik kijk zelf ook altijd op insta of op pinterest. ik heb er alleen niet echt het lichaam voor om het leuk te kleden…ja kleding van de kids afdeling…nou zeg zelf uhhh dat word hem niet als je al wat ouder bent haha