fbpx
96   141
91   176
148   361
144   254
115   281

9 Reacties

 1. 19 juli 2019 / 22:22

  Wat een mooie en leuke feed. Je hebt een prachtige filter. Ik ga mijn instagram ook even nog mooier maken.

 2. 17 juli 2019 / 22:29

  Superleuk feed. Hier verslaafd aan instagram. Leuk als je mij volgt @dhininl

 3. 17 juli 2019 / 18:13

  Ik vind hem er mooi uitzien! Instagram is zo niet mijn ding… Heb al veel geprobeerd, veel weer verwijderd en ik gebruik het nu als een soort medium voor het delen van mijn blog berichten… Foto’s is niet zo mijn ding. Heb wel mijn best gedaan er één lay out voor te gebruiken, maar er valt nog heel wat winst te behalen hahahaha (@happinesfromme)

 4. 16 juli 2019 / 22:10

  Ik volg je al langer op instagram en vind je feed geweldig. Maar ik herken de struggles. Ik kijk vaak naar mijn eigen feed en vind het helemaal niet meer mooi. Vroeger verwijderde ik vaak mijn foto’s opnieuw omdat ik het niet meer kon aanzien. Nu probeer ik regelmatiger te posten en heb ik mijn draai wat gevonden.

 5. 16 juli 2019 / 14:02

  Wat fijn dat je je draai hebt gevonden op Instagram. Ik snap nog steeds niet zo goed wat er leuk aan is, en dat kun je zien aan mijn feed die erg sneu is…

 6. 15 juli 2019 / 23:16

  Je feed ziet er leuk uit! Bij mij zit er overal een touch of pink in elke foto om een mooie girly feed te krijgen.

 7. 15 juli 2019 / 22:32

  Wat een superleuke instagram feed ! Mooi filter gebruik je. Zelf probeer ik op het moment ook de ‘perfecte’ feed te krijgen, maar ik struggel nog wel veel met mijn feed, want ik vind hem nog te druk.

  Tips zijn altijd welkom 😛 Je kunt mij vinden op instagram als @inspiration_nl

 8. 15 juli 2019 / 18:48

  Het is zeker een hele mooie feed. Je ziet het donkere in contrast met toch heel veel licht terugkomen in je feed. Bij mij zou ik dat donkere niet kunnen aanhouden, denk ik. Consequent zijn is inderdaad belangrijk. Heb ik ook al gemerkt. Ik plaats elke dag een foto, of ik probeer het toch. Soms vallen er een paar dagen tussenuit omdat ik niet altijd een berg aan foto’s heb. Ik merk dat er dan veel meer interactie is. Ik plaats wel niet altijd op het zelfde uur. Misschien moet ik dat net zoals jij doet, ook eens proberen! Wie weet vinden er meer mensen hun weg naar mijn account.
  Mijn account is trouwens @writingsbyamelie .

 9. 15 juli 2019 / 17:21

  Ik vind je Instagram feed erg mooi momenteel. Om eerlijk te zeggen, ervaar ik nu zelf een beetje een Instagram dip. Ik heb mijn eigen Presets ontworpen en die gebruik ik ook, maar ik vind mijn feed alsnog te druk. Ik wil meer rust. En dat vind ik vrij lastig om te creeeren. Toch probeer ik wel een paar keer per week te posten hoor. Ik vind Instagram veel te leuk haha. Mij kun je vinden onder de naam @marcelinadeboer.