fbpx
29   140
105   213
121   267
239   278
126   258

Mijn nieuwe Instagram-feed + Spam je account

Hi Guys! It’s Monday, let’s start a new week! Vandaag wil ik het met jullie hebben over mijn favoriete Social Media Kanaal, namelijk Instagram. Inmiddels is Instagram uitgegroeid tot het grootste en meest invloedrijke Social Media Kanaal wat er is. Op dit moment doe ik er zelf heel erg veel mee en vandaar dat ik het ook hoog tijd voor dit artikel vond. Ik introduceer hiermee mijn nieuwe instagram-feed. Lees je mee?

Mijn nieuwe Instagram-feed

Een flinke tijd ben ik nogal ‘zoekende’ geweest op Instagram. Ik was totaal niet tevreden met mijn content, ik kreeg mijn feed niet mooi in één geheel en vond het ook lastig om er een regelmaat in te vinden. Ik merkte dat dit mij demotiveerde en dat ik Instagram steeds minder leuk begon te vinden. Gelukkig heb ik hierin het roer om weten te gooien.

Inmiddels heb ik namelijk de ‘Instagram-Game’ helemaal te pakken en heb ik mijn draai lekker gevonden. Ik heb heel veel inspiratie voor foto’s en ben, na het maken van mijn eigen preset in Lightroom, ontzettend tevreden met mijn feed. Op dit moment probeer ik minimaal iedere werkdag rond 20:00 uur een nieuwe post in mijn feed te plaatsen en ik merk dat dit goed aanslaat.

Daarnaast merk ik dat ik het steeds leuker begin te vinden en er stiekem zelfs een beetje ‘verslaafd’ aan begin te raken. Ik vind het ontzettend leuk om foto’s van anderen te bekijken, inspiratie voor eigen foto’s en outfits op te doen en interactie te hebben met mijn mede instagrammers. Mijn motivatie voor Instagram is nog nooit zo groot geweest.

Spam je Instagram Account

Zoals gezegd, ik vind het ontzettend leuk om de foto’s en feed van andere instagammers te bekijken. Tijd dus om wat andere (en nieuwe) instagram accounts te ontdekken. Het mag voor één keer: Spam je instagram account!

Laat je instagram account hieronder achter in de comments, dan kom ik zeker even een kijkje nemen!

Volg jij mij al op Instagram? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 19 juli 2019 / 22:22

  Wat een mooie en leuke feed. Je hebt een prachtige filter. Ik ga mijn instagram ook even nog mooier maken.

 2. 17 juli 2019 / 22:29

  Superleuk feed. Hier verslaafd aan instagram. Leuk als je mij volgt @dhininl

 3. 17 juli 2019 / 18:13

  Ik vind hem er mooi uitzien! Instagram is zo niet mijn ding… Heb al veel geprobeerd, veel weer verwijderd en ik gebruik het nu als een soort medium voor het delen van mijn blog berichten… Foto’s is niet zo mijn ding. Heb wel mijn best gedaan er één lay out voor te gebruiken, maar er valt nog heel wat winst te behalen hahahaha (@happinesfromme)

 4. 16 juli 2019 / 22:10

  Ik volg je al langer op instagram en vind je feed geweldig. Maar ik herken de struggles. Ik kijk vaak naar mijn eigen feed en vind het helemaal niet meer mooi. Vroeger verwijderde ik vaak mijn foto’s opnieuw omdat ik het niet meer kon aanzien. Nu probeer ik regelmatiger te posten en heb ik mijn draai wat gevonden.

 5. 16 juli 2019 / 14:02

  Wat fijn dat je je draai hebt gevonden op Instagram. Ik snap nog steeds niet zo goed wat er leuk aan is, en dat kun je zien aan mijn feed die erg sneu is…

 6. 15 juli 2019 / 23:16

  Je feed ziet er leuk uit! Bij mij zit er overal een touch of pink in elke foto om een mooie girly feed te krijgen.

 7. 15 juli 2019 / 22:32

  Wat een superleuke instagram feed ! Mooi filter gebruik je. Zelf probeer ik op het moment ook de ‘perfecte’ feed te krijgen, maar ik struggel nog wel veel met mijn feed, want ik vind hem nog te druk.

  Tips zijn altijd welkom 😛 Je kunt mij vinden op instagram als @inspiration_nl

 8. 15 juli 2019 / 18:48

  Het is zeker een hele mooie feed. Je ziet het donkere in contrast met toch heel veel licht terugkomen in je feed. Bij mij zou ik dat donkere niet kunnen aanhouden, denk ik. Consequent zijn is inderdaad belangrijk. Heb ik ook al gemerkt. Ik plaats elke dag een foto, of ik probeer het toch. Soms vallen er een paar dagen tussenuit omdat ik niet altijd een berg aan foto’s heb. Ik merk dat er dan veel meer interactie is. Ik plaats wel niet altijd op het zelfde uur. Misschien moet ik dat net zoals jij doet, ook eens proberen! Wie weet vinden er meer mensen hun weg naar mijn account.
  Mijn account is trouwens @writingsbyamelie .

 9. 15 juli 2019 / 17:21

  Ik vind je Instagram feed erg mooi momenteel. Om eerlijk te zeggen, ervaar ik nu zelf een beetje een Instagram dip. Ik heb mijn eigen Presets ontworpen en die gebruik ik ook, maar ik vind mijn feed alsnog te druk. Ik wil meer rust. En dat vind ik vrij lastig om te creeeren. Toch probeer ik wel een paar keer per week te posten hoor. Ik vind Instagram veel te leuk haha. Mij kun je vinden onder de naam @marcelinadeboer.