fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Vaderdagcadeau + Winactie

Acht vragen aan mijn vader

Wow, wat gaat de tijd snel. Aanstaande zondag is het zover, het is Vaderdag! Voor mijn gevoel was het vorige week nog Moederdag en daarom moet ik ook eerlijk bekennen dat ik het een klein beetje vergeten was. Gelukkig ben ik nog op tijd en ben ik direct gaan bedenken waar ik mijn vader blij mee kan maken. In dit artikel geef ik je de ultieme tip wat betreft een vaderdagcadeau. Oh en ik heb een hele leuke winactie geregeld. Doe snel mee en ik zorg ervoor dat het cadeau nog op tijd binnen is voor Vaderdag! Let’s go!

Vaderdagcadeau

Mijn vader heeft een kantoorbaan en draagt iedere dag een mooi overhemd. Nu is een nieuw overhemd natuurlijk nooit weg en heeft hij een ongelofelijke hekel aan winkelen. Ik weet dus 100% zeker dat ik hem blij maak met een nieuw exemplaar.

Mijn vriend heeft een aantal overhemden van het merk Profuomo en zij hebben prachtige designs en maken alleen gebruik van de beste stoffen. Waar komt de merknaam vandaan? Heel simpel; Prof betekent de “Professionale” (Professional) en Uomo betekent ‘man’ in het Italiaans. Mijn vader heeft nog geen overhemden van dit merk maar omdat mijn vriend hier zo fan van is denk ik dat dat wel een hele goede optie is.

Een aantal van de heren overhemden van Profuomo behoren tot ‘strijkvrij’ en geloof me, hier wordt iedere (strijkende) vrouw blij van. Nu ben ik thuis degene die de overhemden van mijn vriend strijkt en doet mijn moeder dit ook altijd voor mijn vader. Ik zeg; een ultieme win-win situatie. Een vader die niet hoeft te gaan shoppen, een mooi cadeau voor Vaderdag, van een luxe merk en ook nog een strijkvrij overhemd waardoor je indirect ook je moeder een cadeautje bezorgt. Wat wil je nog meer?

Winactie t.w.v. € 32,15

Nu ga ik geen overhemd weggeven voor deze winactie maar wel een mooi 2-pack T-shirts van het merk ShirtsofCotton. Als je het mij vraagt wel een goede combinatie met een overhemd aangezien de meeste mannen hier graag een basic t-shirt onder dragen. Deze shirts van ShirtsofCotton zijn te verkrijgen in alle soorten, maten en kleuren. De shirts sluiten mooi aan op het lichaam en hebben een goede kwaliteit waardoor ze extra lang meegaan. Ze zijn overigens ook voorgewassen en voorgekrompen waardoor het T-shirt vormvast is en niet tot nauwelijks krimpt. Klinkt als een mooi cadeau toch?

Wat moet je doen om dit 2-pack T-shirts van het merk ShirtsofCotton te winnen? 

– Deel het bericht van de winactie op je eigen Facebook pagina
– Geef in de reacties aan dat je pagina’s hebt geliked en geef aan op welke T-shirts de keuze is gevallen
– Ik kies vervolgens een winnaar uit welke ik een DM zal sturen om te zorgen dat de T-shirts nog netjes op tijd vóór Vaderdag binnen zijn.
Deze winactie loopt tot aanstaande donderdag 23:59 uur. Op vrijdag krijg je van mij de mail en als hierop vlot wordt gereageerd gaat het 2-pack t-shirts vrijdag op de post waardoor je ze zaterdag, netjes op tijd voor Vaderdag, in huis hebt. 

Heb jij al een Vaderdagcadeau? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

7 Reacties

 1. Karin
  14 juni 2019 / 10:44

  Mega leuke winactie! Ik doe graag mee voor ‘ons pap’. Het liefst een T-Shirt met een ronde hals ‘Wit’ in maat XL. Ik hoop dat ik nog mee mag doen 🙂 Groetjes!!!

 2. Anja
  14 juni 2019 / 10:36

  Kan ik op de valreep nog even meedoen? Dit is echt iets voor mijn vader. Net als de jouwe heeft hij ook een kantoorbaan en kan een goed ondershirt niet ontbreken. Al ga ik ook even op overhemden.com kijken naar een mooi overhemd, inderdaad een hele leuke tip voor Vaderdag. Goede win-win situatie ook, dat strijkvrije! Ik lees je blog iedere dag en wil je hier nog even complimenten over geven.

  Ik wil heel graag voor mijn vader de het ShirtsOfCotton 2-pack met een Diepe V-hals in de kleur grijs in Maat L.

  Fingers Crossed!!!

 3. Evelien
  14 juni 2019 / 09:52

  Mega leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn Vader, die kan nog wel een mooi 2-pack shirts gebruiken. Graag een 2-pack Wit met ronde hals in maat L

 4. Anita H.
  12 juni 2019 / 21:48

  Ik doe heel graag mee. En ik ga voor de kleur Navy; uitvoering met V-hals.

 5. Ilsiee
  12 juni 2019 / 18:31

  De grijze v hals maat l…super kado voor de kids om te geven. Wij gaan altijd voor een praktisch cadeau haha
  Groetje ilsiee

 6. Marian B
  12 juni 2019 / 15:08

  Nog geen Vaderdagcadeau… de kinderen gelukkig wel voor hun vader. Mijn man kan wel wat shirts gebruiken daarom doe ik graag mee. De voorkeur gaat uit naar de kleur T-shirt NAVY Basic V-hals in maat L.

 7. kempenaers anita
  12 juni 2019 / 13:08

  leuk, doe graag mee voor mijn zoon voor het 2 pack navy blauw t-shirts in medium
  facebook geliked