fbpx
45   56
66   137
134   246
53   207
33   82

Tijd voor de zomer tas!

Een nieuwe maand, nieuwe geuren, nieuwe kleuren en een nieuwe look. Dus ook tijd voor een nieuwe tas. In de zomer hebben we andere wensen voor onze tas dan in de winter. Maar wat zijn die wensen? Een kleinere tas voor een festival of naar het terras. Een grotere tas voor het strand. Een luchtige tas voor een dagje shoppen…

Voor jou de top 5 must have zomertassen van klein naar groot

Met Clutches heb je alles bij je voor op het terras

Je hebt niet altijd zin om een grote tas mee te nemen. Daarom heeft iedere vrouw minstens één klein tasje nodig. Deze kleine tasjes zijn net groot genoeg voor al jouw belangrijkste spullen zoals je telefoon, sleutels, een lippenstift en je portemonnee. Clutches zijn daarom het perfecte accessoire tijdens een avondje uit, een bruiloft of een chic diner. Maar ook om een drankje te doen op het terras.

Clutches draag je aan of in je hand maar sommige Clutches, zoals de DSTRCT Portland Road Crossbody Wallet, kun je ook als crossbody kunt dragen of als portemonnee gebruiken. De Harrington Road is van mooi soepel leer met een gladde uitstraling. Dit rechthoekig tasje met rondlopende hoeken heeft drie vakken, waarvan één van met een ritssluiting.

Fanny Packs

Lange hete zomeravonden vol muziek. Dansen tot in de vroege uurtjes. Rock dat festival met de stijlvolle Fanny Packs. Een klassieke uitstraling maar met een uniek design. Dat is de Hunter van Cowboysbag. Binnenin is er genoeg ruimte en de verstelbare heupriem maakt deze tas tot jouw ideale festivaltas. Dat je hem moeiteloos combineert met jouw mooiste outfit, spreekt voor zich.

Of kies je voor de Bumbag van Burkely. Trendy, en gemakkelijk te combineren, verschillende manier om te dragen en ruimte genoeg maken dit de ideale tas voor jouw festivalseizoen.

De meest unieke Crossbags

Crossbags zijn er in diverse soorten en maten en van allerhande materiaal. Toch willen we je deze twee niet onthouden. De Rowe tas van Cowboysbag is een beetje retro en tegelijk klassiek en hip. Het is de ideale tas voor al jouw belangrijke spullen. Je portemonnee, sleutels en telefoon passen er allemaal in. De tas sluit met een drukslot en heeft een extra vak met rits.

Ben je op zoek naar een unieke crossover, dan maakt de DSTRCT Portland Road Crossbody een goede kans. Het leer van deze groene DSTRCT tas geeft een stoere look en maakt elk exemplaar anders. Naast uitstraling is er ook gedacht aan praktische details met de verschillende rits- en steekvakken waarin je naast je mobiel ook andere accessoires kwijt kunt.

Altijd op safe met deze rugzakken

De tijd van de suffe rugzakken is verleden tijd. De bagpacks van nu zijn er ook hip, trendy en gemaakt van diverse. De damesrugzak voor de zomer is kleurrijk en geschikt voor vele doeleinden. Met de extra ruimte neem je gemakkelijk even een extra vestje mee zodat je overal op voorbereid bent.

Backpack Doral is de mooie en elegante rugzak van Cowboysbag. Deze leren rugzak heeft een scherp model met stoere afwerking en zorgt ervoor dat al jouw spullen veilig opgeborgen zijn. Liever een minder zonnig kleurtje? Deze rugzak is er ook in Sea Blue, Camel, Petrol en Cognac

Weg van de Bohemian-look? Met deze coole rugtas van Burkely creëer je elke look in een Bohemian-look. Ideaal voor naar een festival, niet te groot maar genoeg ruimte voor al jouw essentiële spullen. Voor welke kleur ga jij, groen of cognac?

Strandtassen

Je kan kiezen voor een echte strandtas zoals de Summer Tommy Team Tote van Tommy Hilfiger of de Misha Tote van Björn Borg. Je kunt natuurlijk ook voor de hippe Weekend Tote van RAINS gaan! Daarmee heb je meer dan genoeg ruimte voor je handdoek, zonnebrand, leesboek en andere spullen. Het grote vak sluit met een waterproof rits zodat je waardevolle spullen droog blijven tijdens jouw dagje strand of op de boot. Door de losse schouderband kun kiezen of je je tas in de hand of over je schouder wilt dragen. En met deze tas heb je ook direct een prima weekendtas in huis.

Liever een iets kleinere tas? Dan is de moderne schoudertas uit de City collectie iets voor jou. Deze tas heeft ook het mooie karakteristieke uiterlijk van RAINS en nog steeds genoeg ruimte voor al jouw dagelijkse spullen. De twee extra steekvakken in de tas maken het nog iets praktischer. Wil je nog even de stad in? Dan steel je met deze tas ook daar de show.

Tijd voor de zomer tas! Welke tas voor de zomer is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 18 juni 2019 / 09:33

  Wat heb je een leuke tassen op een rij gezet! Je kan nooit genoeg tassen hebben vind ik altijd ?

 2. 13 juni 2019 / 21:03

  Wat een leuke tassen allemaal! Ik heb er laatst nog eentje gekocht die een perfect maatje heeft om als festival-tas te dienen 🙂

 3. 13 juni 2019 / 18:42

  Ik vind tas nummer 7 het leukst! 🙂 Zelf gebruik ik een zwarte kunstleren shopper. Daar past precies genoeg in en is altijd handig meenemen.

  Liefs,
  Marloes

 4. 13 juni 2019 / 18:20

  Toffe modelletjes! 🙂