fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

De woonkamer verlengen met een tuinkleed

De stijl van je woonkamer doortrekken in de tuin, je ziet het steeds vaker gebeuren. Je kunt hiermee als het waren een tweede woonkamer creëren in je tuin. Een goed idee, als je het mij vraagt, aangezien dit ontzettend uitnodigt om vaker in de tuin te zitten. Wij besloten de woonkamer te verlengen met een tuinkleed. Een item die op dit moment ontzettend on trend is. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees mee.

De woonkamer verlengen met een tuinkleed

Een tuinkleed is op dit moment ontzettend populair. In eerste instantie lijkt het een slecht idee om een een tuinkleed als buiten vloerkleed in de tuin te leggen maar gelukkig zijn er speciale tuinkleden. Deze zijn volledig gemaakt van kunststof en weerbestendig. Oftewel; Ze kunnen tegen een regenbui en verkleuren niet door de warme zonnestralen.

Gelijk toen in de trend spotte dacht ik: ‘Dat wil ik ook!’ Ik vind een tuinkleed namelijk een echte eyecatcher en het helpt ontzettend om je zithoek in de tuin een stuk knusser en huiselijker te maken. Daarnaast geeft het een beetje dat bohemian sfeertje en dat vind ik wel zo gezellig.

Ik ben gegaan voor een grijs-wit kleed met een rustig bloemenmotief. Je kunt dit kleed aan beide kanten neerleggen. De ene kant is wat grijzer en de andere kant is wat witter. Op dit moment hebben wij de grijze kant naar boven liggen omdat wij dit het mooist vinden staan bij de rest van de loungeset.

Het kleed is 270cm. lang en 180cm. breed. Qua grootte echt perfect voor onder onze veranda. De veranda lijkt hierdoor gelijk een stuk groter en het nodigt echt uit om er lekker te gaan chillen. Echt alsof er een tweede woonkamer is gecreëerd en voor mij is het nu helemaal af!

Afgelopen dinsdag hebben wij lekker buiten gegeten maar voor de rest heeft het weer helaas nog alles behalve meegewerkt. Van mij mag de zomer nu toch echt gaan beginnen zodat wij hier heel wat zomeravonden heerlijk kunnen genieten!

Dit tuinkleed kost € 49,95 en is te koop bij Wonderrugs.com 

Heb jij deze trend al gespot? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 13 juni 2019 / 18:24

    Ohh deze is tof, ik wil ook!