fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Travel This or That TAG

Ken je de standaard templates voor Instagram Stories? Er zijn genoeg instagrammers die deze vormgeven en zo nu en dan vind ik het leuk er eentje tussenuit te pikken en in te vullen/te beantwoorden. Vandaag is het de beurt aan de Travel This or That TAG (vormgegeven voor @kelseyinlondon). Lees je mee?

Travel This or That TAG

City/Nature 

Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op citytrips. Afgelopen januari heb ik een fantastische stedentrip gemaakt in New York met een goede vriendin. Echt een fantastische trip! Toch, als ik echt moet kiezen, ga ik voor de natuur. Daar kan ik zo gigantisch van genieten! Dan besef je je echt hoe mooi de wereld is/kan zijn.

AIRBNB/Hotel

Samen met mijn vriend heb ik ooit één keer, een dag of 3, verbleven in een AirBnB in Zuid-Frankrijk. Dit was overigens echt een fantastisch appartement en dit is ons ontzettend goed bevallen. Toch zijn we alle andere keren verbleven in een hotel dus kiezen voor een AirBnB was hier niet helemaal eerlijk geweest. Al zou ik zo weer een AirBnB nemen, zonder te twijfelen.

Plane/Train

Duidelijk het vliegtuig. De keren dat ik heb gereisd met de trein is te tellen op twee handen en dat is niet overdreven. In Thailand hebben wij de nachttrein van Ayutthaya naar Chiang Mai genomen, dit is prima bevallen. Maar het verslaat het reizen met een vliegtuig voor mij zeker niet. Ik vind het de meest ideale manier van reizen.

Art/History

Dan toch geschiedenis. Ik vind het altijd heel mooi om in een ander land meer te leren over de cultuur, de geschiedenis etc. Kunst vind ik ook mooi, maar dan wel vaak in de vorm van kunstgeschiedenis. Naar bijvoorbeeld een modern ‘artmuseum’ of iets in die trant, zou ik niet zo heel snel gaan.

Adventure/Relax

Een combinatie van beide is natuurlijk mijn perfecte vakantie. Toch heb ik gekozen voor Adventure. Puur omdat ik wel voor een avontuurlijke reis zonder relaxmomentjes zou kiezen maar niet andersom. Ik vind het juist heel leuk om op reis dingen te ontdekken en echt op avontuur te gaan. Daar krijg ik veel meer energie van dan van relaxen.

Beach/Mountains

Hier kan ik echt niet tussen kiezen. Onze zomervakanties bestaan, voor een deel, altijd uit strand en hier geniet ik ontzettend van. Zo hebben wij, zowel tijdens onze roadtrip door Amerika en tijdens onze rondreis door Thailand, aan het einde van de reis een dag of 3 ‘standvakantie’ gehouden. Overigens zeker een aanrader! Maar ieder jaar gaan wij ook motorrijden in de bergen van Frankrijk en dat is misschien wel net zo fantastisch. Hier valt voor mij dus absoluut geen keuze in te maken omdat ik het beide in een jaar niet zou willen missen.

Group/Alone

Dan zeker met een groep, of in ieder geval met z’n tweeën. Ik zie mijzelf niet zo heel snel alleen in een vliegtuig stappen om een reis te maken in mijn eentje. Ik ben ooit alleen naar Madrid gevlogen maar dat was om een goede vriendin van mij op te zoeken die daar op dat moment 5 maanden verbleef.

Plan it/Wing it

Ja, hierin ben ik toch wel een controlfreak. Ik wil het graag voorafgaand aan de reis allemaal tot in de puntjes geregeld hebben. Ik vind stiekem de voorpret ontzettend leuk. Daarnaast wil ik ook zeker niet op de reis zelf mij nog druk maken over allerlei dingen die geregeld moeten worden maar gewoon lekker 100% genieten.

Backpack/Suitcase

Een backpack dan toch. Puur omdat dit net ff allemaal wat handiger is tijdens het reizen. Sowieso om te tillen en om mee te sjouwen. Puur een praktische keuze dus. Onze rondreis door Thailand hebben wij per backpack gedaan en dit is erg goed bevallen.

Resort/Cruise

Pfoee.. dit eigenlijk allebei niet? Vroeger gingen wij altijd met mijn ouders naar resorts in Turkije. Als kind zijnde vonden mijn broer en ik dit fantastisch en we kwamen niets te kort. Toch zou ik hier zelf nu niet meer zo snel voor kiezen. Oh en een cruise.. nee daar zou ik ook niet zo heel snel op te vinden zijn. Misschien verandert mijn mening hierin ooit nog?

Sight Seeing/Shopping

Sowieso Sight Seeing! Ik vind shoppen best leuk maar stiekem een beetje tijdsverspilling op vakantie. Natuurlijk duik ik even een Sephora in in New York en vind ik het leuk om in een supermarkt gekke candybars o.i.d. uit te proberen maar ik ga veel liever op avontuur en allerlei dingen zien ‘die er te zien zijn’.

Party trip/Romantic Trip

De ‘party trips’ zijn al wel een beetje ‘been there done that’. In mijn middelbare school periode gingen wij ieder jaar met de vriendengroep op ‘stapvakantie’. Alanya, Chersonissos, Albufeira, Mallorca.. ik ben er allemaal geweest en geloof me, ik had het voor geen goud willen missen. Stiekem zou ik het super leuk vinden nog eens te gaan met z’n alle. Zullen we? Haha!

Tourist Spot/Hidden Gems

Beide! Ik vind het super leuk om ‘nieuwe plekjes’ te ontdekken, al ben je natuurlijk nooit de eerste. Welke plek is nou niet echt toeristisch? Uiteindelijk is de mens natuurlijk overal geweest. Toch kun je ook de toeristische trekpleisters niet echt overslaan. In West-Amerika ga je naar de Grand Canyon, in Thailand naar de tempels en in New York naar het vrijheidsbeeld. Daar kun je toch niet om heen?

Dit was hem, de Travel This or That TAG! Wat was jouw mooiste reis tot nu toe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 8 mei 2019 / 13:34

  Wat leuk dat je hem zo in een blogpost hebt gestoken! Ik heb nog niet bizar veel verre reizen of iets gemaakt, maar een weekendje Parijs met mijn beste vriendinnetjes was heel erg leuk en de twee stedentrips naar Londen met mijn vriend zijn ook heel leuk geweest!

 2. 2 mei 2019 / 13:47

  Toffe tag en leuke antwoorden! Pfoe, resorts en cruises trekken mij ook allebei niet. Ik wil dingen zien en doen! Op vakantie zijn wij vrijwel nooit op onze kamer; enkel om te slapen! ?

 3. 2 mei 2019 / 12:02

  Wat een leuke tag! Ik heb nu zin om op vakantie te gaan als ik dit allemaal lees en die mooie foto’s zie. Mijn mooiste reis was een roadtrip door California.

 4. 2 mei 2019 / 08:47

  Wat een super leuke tag! <3
  Je hebt hem leuk ingevuld. 🙂

  Liefs,
  Evelien