fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Een kijkje in de keuken

In dit artikel is het letterlijk tijd voor een kijkje in de keuken. Ik heb al heel veel laten zien van ons huis maar nog nooit eerder heeft een artikel echt in het teken gestaan van onze keuken. Ik vond het wel eens tijd, dus bij deze. Kijk je mee?

Een kijkje in de keuken

Tijdens bezichtiging 1 in ons huis was in ieder geval één ding heel erg duidelijk; er moest een nieuwe keuken in. Deze was echt ontzettend veroudert met lelijke handgrepen, stokoude apparatuur en blauwe kastjes. Geloof me, die was echt niet meer te redden. Zelfs niet met nieuwe handgrepen en een goede poets- en verfbeurt.

In de eerste week dat wij de sleutel kregen, volgens mij zelfs op de tweede dag, was de keuken er al uitgesloopt. In mijn zoektocht naar interieurs heb ik ontelbaar veel afbeeldingen van keukens opgezocht op mij te laten inspireren. Toch was het altijd een groot zwart fornuis op poten waar ik het meest enthousiast van werd en gelukkig vond mijn vriend dit ook heel gaaf. Nu de keuken er toch uit was gesloopt was er reden genoeg om onze droomkeuken te kopen. Uiteraard is een keuken zeker geen impuls aankoop en wij zijn er dan ook erg intensief mee bezig geweest.

Aangezien we droomde van het zwarte fornuis op poten bekeken we vooral deze landelijke keukens. Persoonlijk vind ik dat bij zo’n fornuis passen en vind ik een heel strak en moderne stijl daarbij iets minder passen. Na ontelbaar veel winkels en keukens gezien te hebben en alle keukentrends opgezocht te hebben is de keuze gevallen op de keuken die wij nu hebben. Met uiteraard als eyecatcher het fornuis van Belling inclusief bijpassende achterwand en zwarte afzuigkap.

De rest van de keuken is wit met bewerkte fronten, een natuurstenen blad met opstaande rand en een stoere, industriële handgreep. Sowieso past de keuken ontzettend goed bij de rest van ons industriële interieur. Wij hebben overal zwarte details terugkomen en dus maakt dat fornuis het echt helemaal af! Qua kleur achter de keuken heb ik gekozen voor een bladgroene kleur. Het was even een gewaagde keus maar voor ons maakt dit de keuken helemaal af en we hebben er ook genoeg complimenten over gekregen.

Wat voor soort keuken heb jij? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

14 Reacties

 1. 9 mei 2019 / 11:00

  Ik woon hier nu 4 jaar en zou ook graag een veel warmere keuken willen dan die nu is…
  Maar dat kost geld, hè?!

 2. 7 mei 2019 / 20:38

  Wauw wat heb je een orachrige keuken! Heel gaaf een zwarte keuken!

 3. 7 mei 2019 / 20:26

  Leuk zeg! Heel leuk om eens in je keuken te mogen kijken. Ik vind hem erg mooi. Ik heb net een huis gekocht en ben ook geen fan van de keuken, maar moet nog even wachten met het aanpakken hiervan (want: geld 😉 ).

 4. 6 mei 2019 / 21:47

  Mooi gecombineerd dat zwart met dat groen op de muur.
  Mooie stijl heb je!

 5. 6 mei 2019 / 17:42

  Echt een heel gave keuken. Dat gasfornuis! Prachtig. Later wordt de keuken in mijn huis ook echt heel belangrijk, ik ben er nu ook al heel veel te vinden. Van het weekend heb ik al veel mooie keukens bekeken op de woonboulevard.

 6. 6 mei 2019 / 17:33

  Prachtig! Ik woon nog bij mijn ouders en we hebben een witte keuken maar als ik straks op mezelf woon, wil ik ook graag een zwarte keuken, echt mooi!

 7. MC Kleuver
  6 mei 2019 / 17:09

  Eigenlijk had ik wel meer foto’s willen zien ?. Volgens mij mis ik een beetje het algemene overzicht. Het aanrecht vind ik zeker ook heel cool staan in jullie keuken.

 8. 6 mei 2019 / 10:13

  Wat een prachtige keuken! Die van mij is wat kleiner en standaard. Heel mooi!

 9. 5 mei 2019 / 14:21

  Gaaf zeg, zo’n zwarte kleur! Dat springt er wel uit! Wij hebben juist alles heel licht, met ongeveer dezelfde handgrepen op de lades en kastjes als jullie.

 10. 5 mei 2019 / 13:01

  Hele mooie keuken, zie dat je ook een wokbrander hebt. Gebruik je hem vaak? Wij zaten erg te dubben toen we onze keuken kochten, maar hebben er uiteindelijk toch ook eentje genomen. En geen spijt van

 11. 1 mei 2019 / 15:53

  Ziet er mooi uit! Grappig dat je voor een zwarte keuken bent gegaan; toen wij ons huis kochten heb ik gelijk de zwarte keuken omgeruild voor créme. Ook erg blij mee. 🙂

 12. 1 mei 2019 / 15:30

  Wauw je keuken ziet er echt mooi uit ?

 13. 1 mei 2019 / 10:17

  Wauw, wat een prachtige keuken heb je? Zo’n fornuis wil ik ook in mijn volgende huis!

 14. 1 mei 2019 / 08:51

  Wauw! Wat heb je een prachtige keuken.
  Mooie kleur ook op de muur. <3
  Liefs,
  Evelien