fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

OOTD Een jas in mei

OOTD Een jas in mei

Sweater Weather, dat is normaliter in de herfst en winter het geval. In de maand mei mag je natuurlijk flink wat zon verwachten maar tot nu toe is dat niet echt het geval. Mei valt ontzettend tegen en het is koud en nat. Ik ben dan ook nog bijna de deur niet uit geweest zonder jas en heb op sommige dagen zelfs een trui gedrage. Vandaar deze toepasselijke outfit; OOTD Een jas in mei.

OOTD Een jas in mei

Mijn vorige outfitpost was mijn OOTD Blauwe Regen. Deze shootte ik samen met mijn moeder in Woudrichem op een zonovergoten dag en het artikel plaatste ik eind april online. Helaas is het slechte weer daarna begonnen en is deze outfitfoto weer inclusief jas. Hopelijk wordt de tweede helft van mei een stuk zonniger. Ik merk gewoon aan mijn humeur dat ik daar ontzettend aan toe ben.

Ik draag mijn leren bikerjack van het merk Scotch & Soda. Dit is echt een fantastische leren jas die ik al heel wat jaren heb. De kwaliteit is zo goed en het is zo’n perfecte basic dat ik zeker weet dat hij nog wel wat jaartjes meegaat. Een musthave in iedere kledingstash, als je het mij vraagt.

Onder deze jas draag ik een schattige top van Superdry en hieronder draag ik mijn panterbroek van My Jewellery. Ik vind de combinatie van wit en zwart bij deze broek echt het allerleukste staan. Om de look compleet te maken draag ik mijn witte Tom Tailor sneakers, een scrunchie met panterprint en mijn zilveren sieraden.

Details

Hopelijk zijn mijn volgende outfitposts weer flink wat zonniger! 

Wat vind jij van het weer in mei? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 15 mei 2019 / 19:18

  Mooie outfit , en mooie jasje is het..

 2. Yvonne
  14 mei 2019 / 10:41

  Dat is echt een perfect leren jasje omdat het wat langer is of niet? Maar je zegt dat je ‘m al wat jaren hebt dus ben ik bang dat deze niet meer te koop is.. Wat is het model? Dan zou ik eens even kunnen googlen.

 3. 14 mei 2019 / 10:33

  Ik draag zelf echt nooit meer leren jasjes, maar ik blijf ze wel heel leuk vinden!

 4. 14 mei 2019 / 08:10

  Ik ben dol op leren jasjes! En ze staan hierbij iedere outfit!