fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

Producten die ik graag wil uitproberen

Je ziet ze weleens voorbij komen, op bijvoorbeeld Facebook of Instagram; ‘Gekke producten’. Sommige weten mij te boeien en daarbij heb ik dan vervolgens zoiets van: ‘Hmm, die zou ik weleens willen proberen!’ Ik besloot er een lijstje van te maken. Ben jij benieuwd naar de producten die ik graag wil uitproberen? Ze zijn verzorgings- en beautygerelateerd. Lees met me mee!

Producten die ik graag wil uitproberen

 1. CBD Olie 
  • Weleens gehoord van CBD Olie? Het is een afkorting voor ‘Cannabidiol’ en wordt gewonnen uit de cannabisplant. Dat klinkt allemaal vrij eng maar deze olie is van de hoogste kwaliteit, volkomen legaal en niet verslavend en gewoon te verkrijgen bij de Holland & Barrett. Volgens gebruikers biedt de ondersteuning bij veel lichamelijke en geestelijke klachten. Denk aan stressgerelateerde klachten, in- of doorslaapproblemen. Omdat ik hier soms weleens last van heb lijkt het me interessant om deze CBD olie eens te proberen.
 2. Magnetisch masker 
  • Op dit moment ontzettend populair; een magnetisch masker. Ze bestaan al een tijdje maar lijken nu pas echt terrein te gaan winnen. Op Instagram Stories zijn ze momenteel niet weg te denken! Ze beloven de huid nieuwe energie te geven en de tekenen van veroudering te verminderen. Je brengt het masker aan op je gezicht, laat het ongeveer 10 minuten inwerken, wikkelt een tissue om de bijgeleverde magneet om het masker aan te trekken en van de huid op te liften. Hoe cool?
 3. Sugarbearhair
  • Kleine ‘snoepjes’ in de vorm van schattige beertjes. De Sugarbairhair Hair Vitamins. Volgens horen en zeggen zijn het revolutionaire, zachte haarvitamine gummybeertjes met de smaak van bessen. Ze dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar en aan het verminderen van haarbreuk. Het kan overigens ook positief effect hebben op de nagels en de huid en ik ken heel wat mensen die zweren bij deze beren!

Dit zijn mijn 3 producten die ik graag wil uitproberen. Heb jij een van deze beautyproducten al eens geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. 16 mei 2019 / 21:40

  Zo een magnetisch masker lijkt mij ook echt heel tof om een keer uit te proberen!

 2. 14 mei 2019 / 14:15

  Leuk lijstje. Ik heb nog geen van deze producten getest. Heel benieuwd wat sugarbear voor mijn haar doet, al zo veel over gehoord.