fbpx
5   15
61   118
230   243
90   256
61   130

Goodiebox Unboxing Mei

Goodiebox Unboxing Mei

In de tweede week van de maand ontvang ik altijd een mega leuk mailtje van Goodiebox. Hierin wordt de nieuwe box geïntroduceerd en vervolgens ontvang ik een aantal dagen later de Goodiebox thuis. In mei is het tijd voor de Goodiebox On The Go. Ben jij benieuwd naar de inhoud van deze box? Lees lekker mee!

Goodiebox Unboxing Mei

Goodiebox Unboxing Mei

Goodiebox Unboxing Mei

De naam verklapt het natuurlijk al, deze box is voor ‘On the Go!’ Wij zijn altijd onderweg en volgens Goodiebox maakt het niet uit waar je naartoe gaat maar is het belangrijk hoe je er naartoe gaat. Vandaar dat het merk deze box heeft samengesteld vol kleurrijke en handige favorieten. Deze box bevat de mooiste producten die de dagen, wanneer we onderweg zijn, net wat makkelijk maken. Ik ben heel nieuwsgierig, op naar de inhoud!

Niré Kabuki Brush

Een tool in de Goodiebox vind ik zelf altijd heel erg leuk. Dit is een kabuki brush van het merk Niré. Nu heb ik al heel veel kwasten maar dit is mijn eerste kennismaking met een kwast van dit merk. Dit soort kwasten zijn perfect voor blushes en bronzers. Het is een hele zachte kwast die ‘vegan friendly’ en hyperallergeen is. Met de code ‘GOODIE10’ ontvang je 10% korting op jouw aankopen in de Niré Webshop.

Deze Niré Kabuki Brush kost € 14,- 

Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover

Een make-up remover is natuurlijk altijd een musthave. Deze remover van Lavinde is speciaal ontwikkeld voor de oogmake-up en verwijderd moeiteloos (zonder wrijven) alle vormen van (waterproof) make-up. De formule is verrijkt met Aloë Vera en Vitamine B waardoor de huid goed wordt gevoed.

Deze Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover kost € 14,70 voor 150ml. Echter bevat deze tube 30ml. de is winkelwaarde € 4,-  

Goodiebox Tandenborstel

Thuis poets ik mijn tanden altijd met mijn Oral-B elektrische tandenborstel. Echter vind ik het op reis altijd een gedoe om deze mee te nemen omdat je dan ook een oplader etc. moet meenemen. Vandaar dat ik dan altijd kies voor een gewone tandenborstel. Handig dus dat Goodiebox deze tandenborstel in deze box heeft gedaan inclusief hoesje. Erg handig voor ‘on the go.

Deze Goodiebox Tandenborstel kost € 3,35

Goodiebox Zip Bag

Tsja.. natuurlijk moet je al die ‘On the go’ Goodies ook ergens indoen. Goed bedacht dus om hier een Zip Bag aan toe te voegen. Dit is een stevige, roze variant die tevens perfect is voor de douane op het vliegveld. Hij heeft hiervoor het perfecte formaat en is transparant. Goed over nagedacht!

Deze Goodiebox Zip Bag kost € 7,90 

Balance Me Natural Protection Moisturizer SPF25

Zonbescherming is natuurlijk altijd een pré, zeker in de lente en zomer. Balance Me heeft een dagcrème ontwikkeld die beschermt tegen zowel UVA- als UVB stralen. De lavendel en Aloë Vera beschermen je huid terwijl de twee types hyaluronzuur een hydraterend effect hebben met een natuurlijke, mooie finish.

Wel even een sidenote; smeer altijd extra SPF! Een spf toegevoegd aan een dagcrème is mooi meegenomen maar nooit voldoende om je huid echt goed te beschermen tegen de zon.

Deze Balance Me Natural Protection Moisturizer SPF25 kost € 32,50 voor 40ml. Echter bevat deze tube 10ml. en de winkelwaarde is € 12,- 

ModelCo Matte Baked Bronzer

Een bronzer draag ik eigenlijk het hele jaar door maar in de lente en zomer kan het echt zorgen voor een mooie sunkissed glow. Deze van ModelCo is matte maar geeft een mooie en gezonde gloed met een natuurlijke uitstraling. Aangezien de bronzer matte is, is hij perfect voor het contouren. Uiteraard is dit een perfecte combi met de Kabuki Brush van Niré.

Deze ModelCo Matte Baked Bronzer kost € 25,-

The Scottish Fine Soaps Sea Kelp Shampoo & Conditioner 

Natuurlijk kan een shampoo en een conditioner in een travel size in deze box niet ontbreken. Ze zijn van het merk The Scottish Fine en dat is voor mij een nieuw merk. Dit klinkt misschien gek maar ze ruiken echt heerlijk naar vakantie en naar zon, zee strand. De shampoo belooft je haar te vitaliseren en te voeden en de conditioner laat een beschermende laag achter. Dat is erg fijn aangezien je haar in de zomer veel wordt blootgesteld aan UV-stralen, chloor en zeewater.

Deze The Scottish Fish Soaps Sea Kelp Shampoo & Conditioner kost 13,20 voor 300ml. Deze flesjes bevatten 50ml. en de winkelwaarde is € 4,50 en samen is dit dus € 9,- 

Bellápierre Mineral Lipstick 

Yes! Weer een beautyproduct van het merk Bellápierre. In de Goodiebox van Februari zat een banana setting powder van dit merk en die bevalt me ontzettend goed. Vandaar dat ik bij het zien van deze lipstick direct enthousiast werd. Deze lipstick is een minerale lipstick die is geformuleerd met natuurlijke wassen en minerale pigmenten, ijzeroxiden en antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E. Het is een 100% natuurlijke formule die zorgt voor een langdurige, voedende kleur en zelfs een bescherming biedt tegen de zon.

Deze Bellápierre Mineral Lipstick kost € 20,- 

Conclusie

Ik moet eerlijk zeggen dat Goodiebox mij iedere maand echt weer weet te verrassen. In deze box tref je maar liefst 8 producten waarvan er maar liefst 5 producten fullsize zijn. Verzorgings- en beautyproducten laten zich afwisselen door tools en alle items vind ik stuk voor stuk perfect gekozen bij het thema. Wellicht nog een mini tandpasta en dan was deze box echt 100% compleet geweest.

De totale waarde van deze box is €95,25 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Mei! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 18 mei 2019 / 11:10

    Ik vind het ook weer een leuke box; alleen de tandenborstel en het toilettasje vind ik wat minder 🙂