fbpx
7   23
61   129
93   448
52   133
72   88

Goodiebox Unboxing Februari

Goodiebox Unboxing Februari

Als je mijn blog al een flinke tijd leest dan kan het niet anders dan dat je al bekend bent met Goodiebox. Dit is een maandelijkse box met hierin altijd 5-7 (voornamelijk fullsize) beautyproducten. In dit artikel is het weer tijd voor een unboxing, namelijk de Goodiebox Unboxing Februari! Let’s Go! 

Goodiebox Unboxing Februari

Goodiebox Unboxing Februari

De Goodiebox heeft iedere maand een thema. Vorige maand was dit ‘Keep it Fresh’ en deze maand is het ‘Powered By’.

Tijd om je te richten op jouw inner power met deze “Powered By” Goodiebox want zonder me-time en je eigen gewoontjes komt de heldin in jou niet volledig naar boven.

Goodiebox Unboxing Februari

Mesauda Milano Rock Nail Hardening Base Coat

Komt dit product even geroepen! Mijn nagels zijn op dit moment niet in de beste staat dus deze nail hardening kan hopelijk wonderen verrichten. Hij is van het merk Mesauda en belooft je nagels dus te versterken. Het is een powerproduct met een viervoudige werking, namelijk als grondlaag, als toplaag, als verharder en als glans. Sounds great! 

Deze Mesauda Milano Rock Nail Hardening Base Coat kost € 9,-

Goodiebox Unboxing Februari

Batiste Mini Dry Shampoo

Batiste is denk ik een merk dat we allemaal wel kennen. Leuk dat we dit ook terugvinden in deze Goodiebox. Het is een travelsize en dat is natuurlijk altijd handig voor on the go. Het is dè perfecte oplossing voor een snelle touch up tussen de wasbeurten door. Ik gebruik wekelijks droogshampoo om een wasbeurt nog een dagje uit te stellen. Ideaal!

Deze Batiste Mini Dry Shampoo kost € 2,19

Goodiebox Unboxing Februari

Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder

Oh gaaf! Een merk dat ik helemaal niet ken, Bellápierre Cosmetics! Dit is een banana powder en dat is een product dat ik al wel ken van andere merken. De poeder heeft een gele ondertoon en licht de kleur van je foundation op en voortkomt roodheid en verkleuring. Daarnaast kun je deze poeder ook gebruiken voor bijvoorbeeld onder je concealer of oogmake-up als basis.

Deze Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder kost € 25,-

Goodiebox Unboxing Februari

Raunsborg Hand Cream

Wederom een onbekend merk voor mij. Maar goed, een tube handcrème is natuurlijk nooit weg. De verpakking ziet er heel simpel maar clean uit en de crème zelf heeft ook geen sterke geur. Wel volt hij lekker aan en trekt hij meteen in. In Denemarken wordt deze handcrème ‘de parel onder de handcrème’ genoemd aangezien hij diverse prijzen in de wacht heeft gesleept.

Deze Raunsborg Hand Cream bevat 100ml. en kost € 16,70

Goodiebox Unboxing Februari

Miqura Preparty Moisturizing Mask

Meestal gebruik ik een maskertje om bij te komen van een feestje maar dat is bij dit masker niet helemaal de bedoeling. Het is namelijk een Preparty masker en geeft je huid net even dat beetje extra power voor ene feestje. Het masker bestaat uit drie lagen en is ideaal als primer onder make-up. Daar is goed over nagedacht!

Deze Miqura Preparty Moisturizing Mask kost € 9,50

Goodiebox Unboxing Februari

AME Much More Lashes Mascara

Een nieuwe mascara is natuurlijk nooit wel. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit van het merk AME heb gehoord. De mascara bevat een Wax Complex, belooft makkelijk aan te brengen en iedere wimper apart te omhullen. Het belooft een 3D effect met als resultaat een Powerful oogopslag waarmee je iedereen omver blaast. Klinkt veelbelovend!

Deze AME Much More Lashes Mascara kost € 10,-

Goodiebox Unboxing Februari

Conclusie

Toch word ik altijd weer erg enthousiast van de Goodiebox. Als beautyblogger is het natuurlijk ontzettend leuk om nieuwe merken en producten te testen en daar is deze Goodiebox echt perfect voor. Ik ben direct nieuwsgierig naar het Preparty Masker en de Mascara. Daarnaast komen de andere producten natuurlijk ook goed van pas. De Nail Hardening Base Coat en de Hand Cream heb ik beide al een keertje getest, tot nu toe top!

Mocht jij nou van een bepaald product heel graag een review willen, laat me dit eventjes weten onderaan in de comments. Uiteraard geef ik je dan eventjes een seintje wanneer je de uitgebreide review terug kunt lezen!

De totale waarde van deze box is €72,39 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Februari! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

4 Reacties

  1. Myrthe
    1 maart 2019 / 11:11

    Wauw weer prachtige foto’s Lindsey! ? liefs, Myrthe

  2. 27 februari 2019 / 15:49

    Wat een leuke inhoud, ik zie een hoop fijne én handige producten! Dat masker en die banana powder lijken me heel fijn <3

  3. 25 februari 2019 / 18:47

    Best een leuke box hé! 🙂

  4. 25 februari 2019 / 12:02

    Mooie inhoud! Die Batiste mini is een product die ik altijd wel kan gebruiken. Al die grote flacons lekker thuis, kleintje mee in de tas.