fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

3 cadeautips voor Moederdag

Aanstaande zondag is het weer zover, Moederdag! Alhoewel ik van mening bent dat het niet perse ‘Moederdag’ hoeft te zijn om je moeder in het zonnetje te zetten, heb ik wel dit artikel samengesteld met 3 cadeautips. Ben jij benieuwd naar deze 3 cadeautips voor Moederdag? Let’s go! 

3 cadeautips voor Moederdag

 • Voor de keukenprinses
  • Is jouw moeder een echte keukenprinses? Dan is het tijd om haar kookkunsten te belonen met een cadeau in thema en style. Wat dacht je van een leren schort? Ik spotte de Witloft Comfort Collectie en ik dacht direct; ‘Hoe gaaf is dat?’ Ik vind vooral de olijfkleur echt prachtig! Je kunt via Witloft overigens ook een schot helemaal zelf ‘designen’, ook heel gaaf.
 • Een prachtig sieraad 
  • Een vrouw maak je altijd blij met sieraden. Eerlijk is eerlijk, het is altijd een goed idee! Voor Moederdag vind ik eigenlijk twee opties het leukst. Optie 1 is dat je je moeder dezelfde armband geeft die jij ook hebt. Een soort ‘match’ en dat creëert een leuke band. Optie 2 is dat je een sieraad laat graveren. Bijvoorbeeld met de voorletters van de gezinsleden o.i.d. wat goed bij je moeder past. Uiteraard kun je er ook gewoon voor kiezen een mooi sieraad voor haar uit te zoeken en deze cadeau te doen.
 • High-Tea/High-Wine 
  • Een (mid)dagje lekker samen met je moeder op pad. Stiekem weet ik zeker dat alle moeders dit kunnen waarderen. Mijn moeder in ieder geval wel! Zelf vind ik een High-Tea of een High-Wine altijd heel erg gezellig maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gezellige lunch of borrel op bijvoorbeeld een terrasje. Of een heerlijk diner in de avond, ook altijd goed!

Dit waren mijn 3 cadeautips voor Moederdag. 

Heb jij al bedacht waarmee jij je moeder gaat verrassen op zondag 12 mei? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 7 mei 2019 / 15:53

  Leuke tips! Ik ga gezellig een avondje naar de bioscoop met mijn mam. 🙂

 2. Beauty By Bibi
  7 mei 2019 / 15:12

  Leuke tips! Een high tea is altijd leuk! Thanks voor het delen. X

 3. 7 mei 2019 / 13:25

  Altijd weer lastig om een leuk en origineel iets te bedenken, bedankt voor de tips!

 4. 7 mei 2019 / 10:49

  Mijn moeder is zeker een keukenprinses. een mooi schort is dan inderdaad erg leuk. High-tea vind ik ook altijd leuk. Gezellig samen een dagje weg ervan maken.