fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Foto’s ophangen in de tuin

Onze tuin is toe aan meer kleur. Het is in de winter nogal een grauwe bedoeling geworden en aangezien de eerste zonnestralen zich weer hebben laten zien is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Uiteraard ga ik dit sowieso doen met bloemen en planten, maar ik ben ook van plan om foto’s op te hangen in de tuin. Eén heb ik er al hangen en uiteraard laat ik je die, bij deze, heel graag zien!

Foto’s ophangen in de tuin

Achterin de tuin staat een veranda waar we een heerlijke loungeset hebben staan. Dit is echt de plek waar we heel veel zomeravonden doorbrengen. De zon staat hier precies tot s’avonds waardoor je hier heerlijk kunt eten en nog even lekker kunt naborrelen. Het is echt mijn favoriete plek van de tuin!

Wij kochten ons huis in december 2016 en in het voorjaar van 2017 heeft mijn vriend de schutting en veranda direct geschuurd en voorzien van een whitewash laag. Hierdoor kreeg het een beetje een beachvibe en die heb ik besloten voort te zetten. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een hele mooie strandfoto om op te hangen onder deze veranda.

Nu hebben mijn vriend en ik in 2017 een fantastische rondreis gemaakt door Thailand. Als je ergens prachtige foto’s kan maken op het strand, dan is het in Thailand. Geloof me, je krijgt daar echt gelijk de Expeditie Robinson Feeling. Het is daar zo prachtig en uiteraard hebben we daar dan ook genoeg mooie foto’s gemaakt.

Uiteindelijk heb ik een foto gekozen die is gemaakt op Koh Samui op Crystal Beach. Eén ding wist ik zeker: deze wil ik onder de veranda hangen. Maar hoe? Mijn zoektocht begon en uiteindelijk kwam ik op het idee om de foto op hout te laten drukken. Uiteraard is het belangrijk dat dit hout wel tegen een stootje kan. Hij hangt dan wel onder een overkapping maar goed, buiten blijft natuurlijk buiten. Gelukkig kun je de foto op hout maken dat speciaal is bewerkt voor buiten.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb de foto laten drukken op speciaal hout voor buiten. De afmeting is 60×80 en de foto is incl. whitewashbehandeling en ophangsysteem. Tof geworden, vind je niet? Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee.

Wat is jouw favoriete plekje in de tuin? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: