fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Eindelijk een nieuwe telefoon

Ik ben absoluut het type dat ontzettend zuinig is op haar telefoon. Een hele lange tijd heb ik dan ook gedaan met mijn iPhone 6. Nu was het echt tijd voor een nieuwe telefoon en ik besloot te gaan voor de Huawei P Smart Plus (2019). Tijdens het inlezen van de telefoon ben ik toch ‘geinfluenced’ en overgehaald door een vriendin om toch voor een andere telefoon te gaan. Benieuwd welke ik nu heb?

Eindelijk een nieuwe telefoon

Stiekem vond ik het een beetje spannend om te gaan voor een Huawei. Ik ben een 100% Apple Lover en heb al jaren een iPhone. Alhoewel ik er vrij zeker van was toch de overstap naar Huawei te maken ben ik op het laatste moment toch weer voor een Apple gezwicht. Ik heb een iPhone Xr gekocht!

Ik ben uiteraard ontzettend blij met mijn gloednieuwe telefoon! Hij is veel sneller dan mijn voorganger, heeft 4x zoveel geheugen (waardoor een externe geheugenkaart voor mij niet meer nodig is) en natuurlijk de nieuwe features zoals de FaceID en de portretfunctie. #iloveit

Bij een nieuwe telefoon horen uiteraard accessoires en voor mij zijn de belangrijkste absoluut het hoesje en de screenprotector. Ik ben dol op hoesjes en wissel graag wat af. Natuurlijk heb ik voor mijn gloednieuwe iPhone gelijk wat leuke hoesjes besteld die helemaal lenteproof zijn.

  1. PanterprintHet eerste hoesje is er een van het merk ‘My Jewellery’. Hij is knalroze, is gemaakt van stevig kunststof en heeft de populaire luipaardprint.
  2. TulpenHet perfecte hoesje voor de lente, vind je niet? Dit is een semi-transparante siliconenhoesje met een prachtig roze bloesemprint met waterverf effect.
  3. MonsteraDe Urban Jungle trend voer ik gewoon door tot mijn telefoon. Dit is wederom een semi-transparant siliconenhoesje met een print bestaande uit groene monsterabladeren.

Ik heb eindelijk een nieuwe telefoon en ben er uiteraard ontzettend blij mee. Samen met mijn nieuwe, mega leuke hoesjes ben ik 100% klaar voor de lente. Ik kan niet wachten om ontelbaar veel foto’s te maken met mijn nieuwe telefoon met veel betere camera en niet te vergeten; portretfunctie.

Welke telefoon heb jij? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 1 mei 2019 / 16:14

    Toffe hoesjes heb je uitgezocht!